Αλέξης Μητρόπουλος: Ποιοι θα χάσουν το επίδομα των 300 ευρώ

Πολιτική 0

Βουλή: Άρση ασυλίας για τον Ανδρέα Πάτση αποφάσισε η Ολομέλεια

patsis_andreas
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Άρση της ασυλίας του Ανδρέα Πάτση αποφάσισε η Βουλή με με 274 ψήφους «υπέρ»

Με 274 ψήφους «υπέρ» αποφασίστηκε η άρση ασυλίας του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση για τα αδικήματα της κατά εξακολούθηση υποβολής ανακριβής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης καθώς και συμμετοχή σε εταιρεία με έδρα της αλλοδαπής (σύμφωνα με τον Ειδικό Νόμο 313/2003).

Σημειώνεται πως ο Ανδρέας Πάτσης δεν θέλησε να λάβει τον λόγο. Σημειώνεται ότι η γνωμοδότηση της Επιτροπής Δεοντολογίας προς την Ολομέλεια ήταν ομόφωνα υπέρ της άρσης ασυλίας του βουλευτή.

«Όχι» στην άρση ασυλίας του Ν. Μανωλάκου

Στο μεταξύ, με 272 ψήφους «κατά», έναντι 2 «υπέρ» απορρίφθηκε το εισαγγελικό αίτημα άρσης ασυλίας του βουλευτή της Ν.Δ. Νικόλαου Μανωλάκου, σχετικά με τη μήνυση που του έχει υποβάλει συνυποψήφιά του στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Πειραιώς με τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας, της έκδοση ψευδούς βεβαίωσης, της παράβασης καθήκοντος και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί της υπόθεσης στην Ολομέλεια.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε εισηγηθεί ομόφωνα στην Ολομέλεια την απόρριψη της αίτησης ασυλίας του βουλευτή.

 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική