Πολιτική

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Δεν την άφηναν ούτε να πλυθεί - Βασανιστήρια που θυμίζουν Μεσαίωνα

eva-kaili
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Ήταν για αρκετές ώρες στην απομόνωση, της είχαν πάρει και το μπουφάν»

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για την αποφυλάκιση ή μη της Εύας Καϊλή για την υπόθεση του Qatargate ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για βασανιστήρια.

«Ήταν για αρκετές ώρες στην απομόνωση, της είχαν πάρει το μπουφάν ενώ κρύωνε και δεν την άφηναν να περιποιηθεί τον εαυτό της» είπε.

«Όπως συμβαίνει στις γυναίκες μία φορά το μήνα είχε πολύ αίμα και δεν της επέτρεψαν ούτε να πλυθεί όλα αυτά σημαίνουν βασανιστήρια, όλα αυτά θυμίζουν Μεσαίωνα», δήλωσε ο Μ. Δημητρακόπουλος.

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση -  Αναμένεται η απόφαση για την αποφυλάκιση

Το προκαταρκτικό συμβούλιο θα αποφασίσει εάν θα παραταθεί κατά ένα μήνα η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή ή εάν θα αφεθεί προσωρινά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, αφού ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, παραμένει κρατούμενη πάνω από ένα μήνα στις βελγικές φυλακές, ενώ εδώ και μερικές εβδομάδες είχε αιτηθεί προσωρινή αποφυλάκιση με βραχιολάκι, ωστόσο η εκδίκαση είχε πάρει αναβολή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική