Εύα Καϊλή
© European Union
Τι ανέφερε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» μίλησε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ενημερώνοντας για τις «κινήσεις» που πρόκειται να κάνουν το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, περισσότερες πληροφορίες ήρθαν στο φως σχετικά με τον τρόπο δράσης του «κυκλώματος Παντσέρι» υπέρ του Μαρόκου.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος

«Οι Βέλγοι δεν έχουν βρει στοιχεία για το βασικό αδίκημα της δωροδοκίας, επομένως δεν στέκει και το αμέσως επόμενο αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα» δήλωσε ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι «Θα ζητήσουμε αντικατάσταση της κράτησης με περιοριστικούς όρους και μπορεί να έχουμε εξελίξεις και πριν τις 22 Ιανουαρίου».

Ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας «δεν βρέθηκε 1 εκατομμύριο αλλά 300.000 ευρώ σε μετρητά στις βαλίτσες» του Φραντσέσκο Τζιόρτζι. «Η Εύα Καϊλή δεν μπορεί να συνεργαστεί σε αυτό το θέμα με τις Αρχές γιατί δεν γνωρίζει τίποτα για τις παραβατικές συμπεριφορές του συζύγου της. Δεν έψαχνε την βαλίτσα και τον χαρτοφύλακα του συζύγου της».

Όπως υποστηρίχθηκε, η Εύα Καϊλή έμαθε για τα χρήματα την ημέρα της σύλληψης του συντρόφου της από τις ειδήσεις και πανικοβλήθηκε, για αυτό τηλεφώνησε στον πατέρα της και του είπε να πάρει τη βαλίτσα και τα μπιμπερό του μωρού. «Είχα δύο επιλογές, να καταγγείλω τον άνδρα μου ή να πάνε τα μετρητά στον ιδιοκτήτη τους» εξομολογήθηκε η ίδια στον δικηγόρο της.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πόσες μέρες μαθημάτων απομένουν στα Γυμνάσια και τα Λύκεια - Ο προγραμματισμός

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα