πρόεδρος της δημοκρατίας
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ / INTIME NEWS
Η ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου στα σχολεία της Χάλκης για τον αγιασμό και την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Πρώτη μέρα σήμερα για την νέα σχολική χρονιά, με αγιασμούς σε όλα τα σχολεία της χώρας και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρευρέθηκε στην Χάλκη.

Επίσκεψη στα σχολεία της Χάλκης

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στη Χάλκη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετέβη σήμερα το πρωί στα σχολεία του νησιού για την τελετή του αγιασμού με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

«Σήμερα ξανασυναντάτε στο σχολείο τους φίλους, τους δασκάλους και τους καθηγητές σας, μα πάνω απ' όλα τη γνώση. Την κινητήρια δύναμη της αλλαγής, που μας βοηθάει να διαμορφώσουμε χαρακτήρα, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση, να αντιμετωπίσουμε τη ζωή χωρίς φόβο», τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου απευθυνόμενη στους μαθητές και τις μαθήτριες.

«Καμαρώνω για τα επιτεύγματά σας, όπως την 2η θέση στον 4ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Generation Next, καθώς και το θαυμάσιο ηλεκτρονικό περιοδικό σας 'e- Χάλκe' που κυκλοφορήσατε πρόσφατα και σε έντυπη μορφή», ενέφερε.

Και κατέληξε: «Με τη δημιουργική χρήση της τεχνολογίας, την πρωτοτυπία και την ενεργητικότητά σας ανοίγεστε από το ακριτικό, πανέμορφο νησί σας σ' ολόκληρο τον κόσμο. Εύχομαι μια καλή σχολική χρονιά, με ελπίδα και αισιοδοξία!».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pada
ΠΑΔΑ: Βράβευση φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής στο πρόγραμμα «Ζεύξη Σπάνιων Ασθενών και Επιστημόνων του Μέλλοντος»
Βράβευση φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο πρόγραμμα «Ζεύξη Σπάνιων Ασθενών και Επιστημόνων του Μέλλοντος»
ΠΑΔΑ: Βράβευση φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής στο πρόγραμμα «Ζεύξη Σπάνιων Ασθενών και Επιστημόνων του Μέλλοντος»
Ευαγγελία Καλαϊτζή
Πρόεδρος Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών: Παρέμβαση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δομές Προσχολικής Αγωγής
Η Ευαγγελία Καλαϊτζή «χτυπά καμπανάκι» για την Προσχολική Αγωγή
Πρόεδρος Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών: Παρέμβαση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δομές Προσχολικής Αγωγής
αμφιθεατρο
Η πανεπιστημιακή εκπαίδευση ιδωτικοποιείται όλο και πιο έντονα
«Ποιες είναι ήδη οι επιπτώσεις της νεοφιλελεύθερης και αγοραίας πολιτικής, που με τόσο ακραίο τρόπο έχει νομοθετήσει η κυβέρνηση;»
Η πανεπιστημιακή εκπαίδευση ιδωτικοποιείται όλο και πιο έντονα