πρόεδρος της δημοκρατίας
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ / INTIME NEWS
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου στα σχολεία της Χάλκης για τον αγιασμό και την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Πρώτη μέρα σήμερα για την νέα σχολική χρονιά, με αγιασμούς σε όλα τα σχολεία της χώρας και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρευρέθηκε στην Χάλκη.

Επίσκεψη στα σχολεία της Χάλκης

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στη Χάλκη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετέβη σήμερα το πρωί στα σχολεία του νησιού για την τελετή του αγιασμού με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

«Σήμερα ξανασυναντάτε στο σχολείο τους φίλους, τους δασκάλους και τους καθηγητές σας, μα πάνω απ' όλα τη γνώση. Την κινητήρια δύναμη της αλλαγής, που μας βοηθάει να διαμορφώσουμε χαρακτήρα, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση, να αντιμετωπίσουμε τη ζωή χωρίς φόβο», τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου απευθυνόμενη στους μαθητές και τις μαθήτριες.

«Καμαρώνω για τα επιτεύγματά σας, όπως την 2η θέση στον 4ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Generation Next, καθώς και το θαυμάσιο ηλεκτρονικό περιοδικό σας 'e- Χάλκe' που κυκλοφορήσατε πρόσφατα και σε έντυπη μορφή», ενέφερε.

Και κατέληξε: «Με τη δημιουργική χρήση της τεχνολογίας, την πρωτοτυπία και την ενεργητικότητά σας ανοίγεστε από το ακριτικό, πανέμορφο νησί σας σ' ολόκληρο τον κόσμο. Εύχομαι μια καλή σχολική χρονιά, με ελπίδα και αισιοδοξία!».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kafsonas
Φαινόμενο Ελ Νίνιο 2026: Γιατί οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για ακραίο καύσωνα και ξηρασία
Οι δυσοίωνες κλιματικές προβλέψεις και ο κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία
Φαινόμενο Ελ Νίνιο 2026: Γιατί οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για ακραίο καύσωνα και ξηρασία
πανελλαδικες
Πανελλήνιες 2026 - ΕΠΑΛ: Συνέχεια σήμερα με 4 μαθήματα ειδικότητας
Συγκεκριμένα, οι μαθητές και οι μαθήτριες διαγωνίζονται στα εξής μαθήματα: Υγιεινή, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Αρχές...
Πανελλήνιες 2026 - ΕΠΑΛ: Συνέχεια σήμερα με 4 μαθήματα ειδικότητας