golearn-engl_970-250
Η ελπίδα ξαναγεννιέται. Η ουσία της πολιτικής επιστρέφει. Η αντιπαράθεση των ιδεών και ο πολιτικός διάλογος επιζητούν το ρόλο της στην κεντρική σκηνή του δημόσιου βίου της χώρας. Νέα πνοή, ανανέωση, ενότητα, αυτόνομη πορεία, προοδευτική πολιτική...

Νέα εποχή στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη του Κινήματος Αλλαγής / ΠΑ.ΣΟ.Κ ανοίγει νέα ελπιδοφόρα σελίδα για την χώρα μας.

Η δύναμή μας είναι η πιο ουμανιστική και η πιο δημοκρατική πολιτική την ιστορία της Ελλάδας και της Ευρώπης - η Σοσιαλδημοκρατία της δικαιοσύνης και του πλουραλισμού, του κοινωνικού κράτους και της ισονομίας. 

Η απίστευτα μεγάλη συμμετοχή των πολιτών για την εκλογή Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. – παρά τους περιορισμούς της πανδημίας – ανατρέπει το διχαστικό και αδιέξοδο σημερινό διπολικό κομματικό σύστημα. Δεν είμαστε πια μικρό κόμμα. Είμαστε δημιουργική, ανερχόμενη πολιτική και κομματική δύναμη! 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους που αγωνίστηκαν με πείσμα σε συνθήκες δύσκολες. Τιμάμε την αείμνηστη Πρόεδρός μας, Φώφη Γεννηματά. 

Κράτησε το τιμόνι στα δύσκολα χρόνια της επιβίωσης του κόμματός μας. Ο Γραμματέας μας Μανώλης Χριστοδουλάκης, η Κοινοβουλευτική μας ομάδα, το Πολιτικό Γραφείο, η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, οι Τομείς με τα χιλιάδες μέλη τους, τα μέλη και οι φίλοι και οι φίλες του κόμματός μας ανταποκρίθηκαν στο ιστορικό κάλεσμα, στην πολιτική πρόκληση της εποχής. 

Η ελπίδα ξαναγεννιέται. Η ουσία της πολιτικής επιστρέφει. Η αντιπαράθεση των ιδεών και ο πολιτικός διάλογος επιζητούν το ρόλο της στην κεντρική σκηνή του δημόσιου βίου της χώρας. Νέα πνοή, ανανέωση, ενότητα, αυτόνομη πορεία, προοδευτική πολιτική. 

Η Ν.Δ. αποτυγχάνει στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ασκεί μια βαθιά συντηρητική και σκληρά ταξική πολιτική. Δεν έχει κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης – στηρίζεται και στηρίζει μόνο τους λίγους και εκλεκτούς κομματικούς φίλους της. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην παγωμένη εικόνα της αποτυχίας. Ίδια πρόσωπα, ίδιες ιδέες, ένα συνονθύλευμα λαϊκισμού και αριστερισμού. Ο μέγας δημαγωγός είναι τώρα το μεγάλο του βαρίδι, το πρόσωπο των συνεχόμενων ηττών. The looser. 

Δύο εκατομμύρια πολίτες απείχαν από τις εκλογές τα τελευταία χρόνια. Είναι η ώρα τους. Είναι η νέα πηγή της δυναμικής του κόμματός μας. Τώρα πορευόμαστε με τον αέρα που μόνο η ενεργητική συμμετοχή των πολιτών μπορεί να χαρίσει. 

Τώρα η ευθύνη μας είναι ακόμα πιο μεγάλη! Να συμβάλλουμε αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός δημιουργικού μέλλοντος για τη χώρα μας!

Γραμματέας του Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πέθανε η συγγραφέας Αγγελική Βαρελλά

Αιτήσεις για το ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1000 ευρώ σε 80000 ανέργους ΕΔΩ

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Κουίζ: Ποιος ζητάει από την Κυβέρνηση αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο ώστε να μπορεί να απολύει τους ακατάλληλους εκπαιδευτικούς
Πολλοί προύχοντες της δημοσιογραφίας «τζημεροβελοπουλοσυναγωνίζονται» ποιος, με το μανδύα της δημοσιογραφικής τάχα κριτικής, θα ρίξει πιο πολύ...
Κουίζ: Ποιος ζητάει από την Κυβέρνηση αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο ώστε να μπορεί να απολύει τους ακατάλληλους εκπαιδευτικούς
Σχολεία: Κλίμα ανησυχίας στους εκπαιδευτικούς για μετακινήσεις σε άλλα σχολεία
Τι θα κάνουν οι  αναπληρωτές  διευθυντές  στο σχολείο τους όταν αναλάβουν υπηρεσία οι νέοι διευθυντές σχολείων αφού λόγω της προσωρινής τους θέσης...
Σχολεία: Κλίμα ανησυχίας στους εκπαιδευτικούς για μετακινήσεις σε άλλα σχολεία
antipolemiki
77 χρόνια από τις ατομικές βόμβες σε Χιροσίμα-Ναγκασάκι: Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
«Τιμούμε τα θύματα του πυρηνικού εγκλήματος των ΗΠΑ. Με τους λαούς αγωνιζόμαστε ενάντια στον όλεθρο και την πυρηνική τρομοκρατία των ιμπεριαλιστών» -...
77 χρόνια από τις ατομικές βόμβες σε Χιροσίμα-Ναγκασάκι: Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη