Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Η ελπίδα ξαναγεννιέται. Η ουσία της πολιτικής επιστρέφει. Η αντιπαράθεση των ιδεών και ο πολιτικός διάλογος επιζητούν το ρόλο της στην κεντρική σκηνή του δημόσιου βίου της χώρας. Νέα πνοή, ανανέωση, ενότητα, αυτόνομη πορεία, προοδευτική πολιτική...

Νέα εποχή στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη του Κινήματος Αλλαγής / ΠΑ.ΣΟ.Κ ανοίγει νέα ελπιδοφόρα σελίδα για την χώρα μας.

Η δύναμή μας είναι η πιο ουμανιστική και η πιο δημοκρατική πολιτική την ιστορία της Ελλάδας και της Ευρώπης - η Σοσιαλδημοκρατία της δικαιοσύνης και του πλουραλισμού, του κοινωνικού κράτους και της ισονομίας. 

Η απίστευτα μεγάλη συμμετοχή των πολιτών για την εκλογή Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. – παρά τους περιορισμούς της πανδημίας – ανατρέπει το διχαστικό και αδιέξοδο σημερινό διπολικό κομματικό σύστημα. Δεν είμαστε πια μικρό κόμμα. Είμαστε δημιουργική, ανερχόμενη πολιτική και κομματική δύναμη! 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους που αγωνίστηκαν με πείσμα σε συνθήκες δύσκολες. Τιμάμε την αείμνηστη Πρόεδρός μας, Φώφη Γεννηματά. 

Κράτησε το τιμόνι στα δύσκολα χρόνια της επιβίωσης του κόμματός μας. Ο Γραμματέας μας Μανώλης Χριστοδουλάκης, η Κοινοβουλευτική μας ομάδα, το Πολιτικό Γραφείο, η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, οι Τομείς με τα χιλιάδες μέλη τους, τα μέλη και οι φίλοι και οι φίλες του κόμματός μας ανταποκρίθηκαν στο ιστορικό κάλεσμα, στην πολιτική πρόκληση της εποχής. 

Η ελπίδα ξαναγεννιέται. Η ουσία της πολιτικής επιστρέφει. Η αντιπαράθεση των ιδεών και ο πολιτικός διάλογος επιζητούν το ρόλο της στην κεντρική σκηνή του δημόσιου βίου της χώρας. Νέα πνοή, ανανέωση, ενότητα, αυτόνομη πορεία, προοδευτική πολιτική. 

Η Ν.Δ. αποτυγχάνει στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ασκεί μια βαθιά συντηρητική και σκληρά ταξική πολιτική. Δεν έχει κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης – στηρίζεται και στηρίζει μόνο τους λίγους και εκλεκτούς κομματικούς φίλους της. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην παγωμένη εικόνα της αποτυχίας. Ίδια πρόσωπα, ίδιες ιδέες, ένα συνονθύλευμα λαϊκισμού και αριστερισμού. Ο μέγας δημαγωγός είναι τώρα το μεγάλο του βαρίδι, το πρόσωπο των συνεχόμενων ηττών. The looser. 

Δύο εκατομμύρια πολίτες απείχαν από τις εκλογές τα τελευταία χρόνια. Είναι η ώρα τους. Είναι η νέα πηγή της δυναμικής του κόμματός μας. Τώρα πορευόμαστε με τον αέρα που μόνο η ενεργητική συμμετοχή των πολιτών μπορεί να χαρίσει. 

Τώρα η ευθύνη μας είναι ακόμα πιο μεγάλη! Να συμβάλλουμε αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός δημιουργικού μέλλοντος για τη χώρα μας!

Γραμματέας του Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΦΚΑ: Έρχονται 700 νέες μόνιμες προσλήψεις με 7.000 ευρώ το μήνα

Νέο ΜΗΤΡΩΟ επιμελητών Βρεφών, Νηπίων, Παιδιών - Χιλιάδες οι προσλήψεις

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Απίστευτη καταγγελία! Ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ έπαιρνε τηλέφωνο εκπαιδευτικούς για να κάνουν τηλεκπαίδευση!
Παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΙΘ σε εκπαιδευτικούς κατόπιν αναφοράς γονέα του σχολείου
Απίστευτη καταγγελία! Ο Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ έπαιρνε τηλέφωνο εκπαιδευτικούς για να κάνουν τηλεκπαίδευση!
ΠΑΣΑΔ: Voucher 200€ στα σχολεία ανάλογα με το πλήθος των εκπαιδευτικών
Αντιπρόταση ΠΑΣΑΔ για τα τα voucher των 200€ - «Να δοθούν αθροιστικά σε κάθε σχολείο και ανάλογα με το πλήθος των εκπαιδευτικών»
ΠΑΣΑΔ: Voucher 200€ στα σχολεία ανάλογα με το πλήθος των εκπαιδευτικών
τηλεκπαίδευση
Εκπαιδευτικοί: Φτάνει με την «καραμέλα» της τηλεκπαίδευσης - Μέτρα για ανοιχτά σχολεία τώρα
«Φτάνει πια με την "καραμέλα" της τηλεκπαίδευσης! Τηλεκπαίδευση στην πανδημία, στις καταλήψεις, στο σεισμό, στην κακοκαιρία, σε αναρρωτική άδεια...
Εκπαιδευτικοί: Φτάνει με την «καραμέλα» της τηλεκπαίδευσης