Μεγάλη νίκη της Σοσιαλδημοκρατίας
Η ελπίδα ξαναγεννιέται. Η ουσία της πολιτικής επιστρέφει. Η αντιπαράθεση των ιδεών και ο πολιτικός διάλογος επιζητούν το ρόλο της στην κεντρική σκηνή του δημόσιου βίου της χώρας. Νέα πνοή, ανανέωση, ενότητα, αυτόνομη πορεία, προοδευτική πολιτική...

Νέα εποχή στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη του Κινήματος Αλλαγής / ΠΑ.ΣΟ.Κ ανοίγει νέα ελπιδοφόρα σελίδα για την χώρα μας.

Η δύναμή μας είναι η πιο ουμανιστική και η πιο δημοκρατική πολιτική την ιστορία της Ελλάδας και της Ευρώπης - η Σοσιαλδημοκρατία της δικαιοσύνης και του πλουραλισμού, του κοινωνικού κράτους και της ισονομίας. 

Η απίστευτα μεγάλη συμμετοχή των πολιτών για την εκλογή Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. – παρά τους περιορισμούς της πανδημίας – ανατρέπει το διχαστικό και αδιέξοδο σημερινό διπολικό κομματικό σύστημα. Δεν είμαστε πια μικρό κόμμα. Είμαστε δημιουργική, ανερχόμενη πολιτική και κομματική δύναμη! 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους που αγωνίστηκαν με πείσμα σε συνθήκες δύσκολες. Τιμάμε την αείμνηστη Πρόεδρός μας, Φώφη Γεννηματά. 

Κράτησε το τιμόνι στα δύσκολα χρόνια της επιβίωσης του κόμματός μας. Ο Γραμματέας μας Μανώλης Χριστοδουλάκης, η Κοινοβουλευτική μας ομάδα, το Πολιτικό Γραφείο, η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, οι Τομείς με τα χιλιάδες μέλη τους, τα μέλη και οι φίλοι και οι φίλες του κόμματός μας ανταποκρίθηκαν στο ιστορικό κάλεσμα, στην πολιτική πρόκληση της εποχής. 

Η ελπίδα ξαναγεννιέται. Η ουσία της πολιτικής επιστρέφει. Η αντιπαράθεση των ιδεών και ο πολιτικός διάλογος επιζητούν το ρόλο της στην κεντρική σκηνή του δημόσιου βίου της χώρας. Νέα πνοή, ανανέωση, ενότητα, αυτόνομη πορεία, προοδευτική πολιτική. 

Η Ν.Δ. αποτυγχάνει στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ασκεί μια βαθιά συντηρητική και σκληρά ταξική πολιτική. Δεν έχει κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης – στηρίζεται και στηρίζει μόνο τους λίγους και εκλεκτούς κομματικούς φίλους της. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην παγωμένη εικόνα της αποτυχίας. Ίδια πρόσωπα, ίδιες ιδέες, ένα συνονθύλευμα λαϊκισμού και αριστερισμού. Ο μέγας δημαγωγός είναι τώρα το μεγάλο του βαρίδι, το πρόσωπο των συνεχόμενων ηττών. The looser. 

Δύο εκατομμύρια πολίτες απείχαν από τις εκλογές τα τελευταία χρόνια. Είναι η ώρα τους. Είναι η νέα πηγή της δυναμικής του κόμματός μας. Τώρα πορευόμαστε με τον αέρα που μόνο η ενεργητική συμμετοχή των πολιτών μπορεί να χαρίσει. 

Τώρα η ευθύνη μας είναι ακόμα πιο μεγάλη! Να συμβάλλουμε αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός δημιουργικού μέλλοντος για τη χώρα μας!

Γραμματέας του Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μπουκάλια νερού
Προσοχή: Αυτά τα μπουκάλια έχουν 40.000 φορές περισσότερα βακτήρια από το κάθισμα της τουαλέτας
Εάν χρησιμοποιείτε επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια νερού που παίρνετε μαζί σας στο γραφείο, στο γυμναστήριο και στα ταξίδια, τότε δείτε τι πρέπει να...
Προσοχή: Αυτά τα μπουκάλια έχουν 40.000 φορές περισσότερα βακτήρια από το κάθισμα της τουαλέτας
aithousa
Ιταλία: Μαθητές θα πληρώνουν πρόστιμο έως 10.000 ευρώ όταν επιτίθενται σε καθηγητές και σχολικό προσωπικό
Πρόκειται για αποζημίωση προς τα σχολικά συγκροτήματα όπου σημειώνονται οι επιθέσεις, ενώ το πρόστιμο θα επιβάλλεται μετά από καταδικαστική απόφαση...
Ιταλία: Μαθητές θα πληρώνουν πρόστιμο έως 10.000 ευρώ όταν επιτίθενται σε καθηγητές και σχολικό προσωπικό