simeon alexis
Την προσχώρησή του στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου - Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσχώρησε ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Κεδίκογλου ανακοίνωσε την προσχώρησή του στην αξιωματική αντιπολίτευση μέσω facebook επισημαίνοντας ότι «φορέας σήμερα της δημοκρατικής παράταξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και φυσικός επικεφαλής και εκφραστής ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας».

Προσθέτει δε ότι «υπηρετώντας αυτή την παράταξη όλη μου τη ζωή και έχοντας μια κρυστάλλινη διαδρομή, αισθάνομα χρέος ν’ ανταποκριθώ στο κάλεσμα κι ενώνω τις δυνάμεις μου για τον κοινό σκοπό».

Ο Συμεών Κεδίκογλου εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής Εύβοιας με το ΠΑΣΟΚ το 2009 και επανεκλέχτηκε το 2012. Διετέλεσε υφυπουργός Παιδείας από τον Ιούνιο του 2013 ως τον Ιούνιο του 2014 στην συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Ακολούθησε τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου στη διάσπαση του 2014 και ήταν υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) στις εκλογές του 2015. Επαναπροσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ και στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ.

Η ανάρτηση του Συμεών Κεδίκογλου:

«Καθώς η πανδημία θα υποχωρεί, θα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο το πρόσωπο της διαχρονικής δεξιάς: η έλλειψη σεβασμού στους θεσμούς, ο πελατειασμός, η ανάλγητη πολιτική εναντίων των πολλών αδύναμων και υπέρ λίγων ισχυρών.

Απέναντι στέκονται όσοι αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί πολίτες: από την αριστερά έως και το κέντρο, τους ενώνει η κοινή διαδρομή αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη.

Παραμερίζοντας επιμέρους διάφορες πρέπει να ενωθούν και να συμπαραταχθούν ώστε να αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές αυτό που στον τόπο μας ιστορικά αποτελεί κοινωνική πλειοψηφία.

Φορέας σήμερα της δημοκρατικής παράταξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και φυσικός επικεφαλής και εκφραστής ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας.

Υπηρετώντας αυτή την παράταξη όλη μου τη ζωή, έχοντας μια κρυστάλλινη διαδρομή, αισθάνομαι χρέος να ανταποκριθώ στο κάλεσμα κι ενώνω τις δυνάμεις μου για τον κοινό σκοπό. Σ αυτήν την πορεία ξανασυναντώ και καλώ παλιούς και νέους φίλους σε ελπιδοφόρους αγώνες!»

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καίσαρας
Τι σημαίνει πραγματικά η φράση “Διέβη τον Ρουβίκωνα”; Η ιστορία πίσω από την έκφραση
Μια αρχαία φράση που χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα για να περιγράψουμε μια απόφαση χωρίς επιστροφή.
Τι σημαίνει πραγματικά η φράση “Διέβη τον Ρουβίκωνα”; Η ιστορία πίσω από την έκφραση
σαμαράς
Σαμαράς για αγροτικές κινητοποιήσεις: «Όσοι είναι στα μπλόκα δεν κερδίζουν το Τζόκερ κάθε τόσο»
Στήριξη στους αγρότες και αιχμές κατά της κυβέρνησης για τις πολιτικές επιλογές και την επικοινωνιακή διαχείριση
Σαμαράς για αγροτικές κινητοποιήσεις: «Όσοι είναι στα μπλόκα δεν κερδίζουν το Τζόκερ κάθε τόσο»