Φωτίου: Ο Μητσοτάκης αντιμέτωπος με την πολιτική του για τα ειδικά σχολεία
Nick Paleologos / SOOC
H Θεανώ Φωτίου, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Ειδικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου

Η Θεανώ Φωτίου, Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθήνας και Αναπλ. Τομεάρχη για την Κοινωνική Αλληλεγγύη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, τοποθετήθηκε σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Ειδικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου.

«Στον Άγιο Δημήτριο χθες κατά την επίσκεψη του στο Ειδικό Σχολείο ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα της πολιτικής του για τα ανάπηρα παιδιά», τονίζει η κα. Φωτίου.

Και συνεχίζει λέγοντας πως, «ένα χρόνο τώρα δεν μερίμνησε για συστηματικά και επαναλαμβανόμενα τεστ για όλους, εκπαιδευτικούς και μαθητές. Δεν προτεραιοποίησε τους εμβολιασμούς τους. Δεν ενίσχυσε εισοδηματικά τα ανάπηρα παιδιά και τις οικογένειες τους».

Επιπλέον η Θεανώ Φωτίου σημειώνει πως, «οι επικοινωνιακές επισκέψεις για να εγκαθιδρυθεί το φιλοαναπηρικό προφίλ του πρωθυπουργού έχουν όριο» 

«Το όριο της υγειονομικής τραγωδίας που βιώνει η χώρα και ο χώρος της αναπηρίας», καταλήγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

foto_education_2.jpg
Αιφνιδιαστικός αποκλεισμός ΕΕΠ-ΕΒΠ: Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ προειδοποιεί για νομικά και συνδικαλιστικά μέτρα
Αποκλεισμός ΕΕΠ-ΕΒΠ: Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ σηκώνει «σημαία» για την ισότητα στην εκπαίδευση
Αιφνιδιαστικός αποκλεισμός ΕΕΠ-ΕΒΠ: Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ προειδοποιεί για νομικά και συνδικαλιστικά μέτρα