Ελληνική Λύση: Βουλευτής ανεξαρτητοποιήθηκε για... μία ώρα και ζητά να επιστρέψει
Η Αναστασία - Αικατερίνη Αλεξοπούλου υπέβαλε δήλωση ανεξαρτητοποίησης στις 11 το πρωί, ενώ στις 12:30 ζήτησε μαζί με τον Κυριάκο Βελόπουλο να παραμείνει στην Κ.Ο της «Ελληνικής Λύσης»

Λίγες μόνο ώρες κράτησε η... ανεξαρτητοποίηση της βουλευτού της «Ελληνικής Λύσης», Αναστασίας - Αικατερίνης Αλεξοπούλου, καθώς μάλλον το μετάνιωσε και ζήτησε να επιστρέψει και πάλι στο κόμμα.

Σύμφωνα με το in.gr, η κα Αλεξοπούλου λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας είχε ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή της καταθέτοντας τη σχετική επιστολή στο προεδρείο της Βουλής.

Λίγη ώρα μετά, περίπου στις 12:30, έγινε γνωστό ότι μαζί με τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκο Βελόπουλο, επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Βουλής ζητώντας να ακυρωθεί η διαδικασία.

Η κα Αλεξοπούλου ζήτησε από τον Κώστα Τασούλα να μη λάβει υπ’ όψιν την επιστολή ανεξαρτητοποίησης λέγοντάς του ότι θέλει να παραμείνει στην κοινοβουλευτική ομάδα της «Ελληνικής Λύσης»!

«Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε ότι «η επιστολή έχει ήδη πρωτοκολληθεί. Μπορείτε να κάνετε δήλωση επανένταξης» ήταν η απάντηση του κ. Τασούλα.

Για το μπάχαλο που έχει προκύψει με την κοινοβουλευτική ομάδα της Ελληνικής Λύσης χάρη στα είπα-ξείπα της βουλευτίνας του Βόρειου Τομέα Αθηνών κας Αλεξοπούλου, η ίδια δεν έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κα Αλεξοπούλου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την αρχική της επιστολή με την οποία γνωστοποιούσε την ανεξαρτητοποίησή της.

Σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 16 του Κανονισμού της Βουλής προκειμένου να επανενταχθεί η κα Αλεξοπούλου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Ελληνικής Λύσης» δεν αρκεί μόνο δική της δήλωση για την επανένταξή της αλλά κοινή δήλωση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κυριάκο Βελόπουλο ότι κάνει αποδεκτή την προσχώρησή της.

Η δήλωση της Αναστασίας - Αικατερίνης Αλεξοπούλου, πριν αλλάξει γνώμη:

Θέμα: Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Βουλευτού Β1 ́ Βόρειου

Τομέα Αθηνών κας Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου

Με σημερινή της δήλωση προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων, η Βουλευτής Β1 ́ Βορείου Τομέα Αθηνών, κυρία Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, γνωστοποιεί ότι τούδε και στο εξής καθίσταται ανεξάρτητη, αποχωρώντας από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της “Ελληνικής Λύσης”.

Επίσης, η κυρία Αλεξοπούλου, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης” κύριο Κυριάκο Βελόπουλο, ενημερώνει σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν να λάβει αυτή την κρίσιμη απόφαση.

Η ανεξάρτητη πλέον Βουλευτής Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου ευχαριστεί τους ψηφοφόρους της εκλογικής της περιφέρειας για την τιμή να την αναδείξουν πρώτη σε σταυρούς από τον συνδυασμό της “Ελληνικής Λύσης” στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά το έργο της, υπερασπιζόμενη τόσο τα συμφέροντα των πολιτών του Β1 ́ Βορείου Τομέα Αθηνών όσο και τα δίκαια της πατρίδας και του λαού μας.

Διαβάστε Επίσης:


ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

Νέες Προσλήψεις Φιλολόγων (όλες οι ειδικότητες) σε όλη την Ελλάδα

Μοριοδότηση - Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. στη Σχολική Ψυχολογία

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

 

σχετικά άρθρα

Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών: Η ετήσια έκθεση και ο ρόλος των στελεχών
Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών: Τι προγραμματίζεται το 2021, ο ρόλος των στελεχών και η ετήσια έκθεση

Η ατομική αξιολόγηση στην Εκπαίδευση μετατίθεται για την επόμενη σχολική χρονιά καθώς δεν υπάρχει ακόμη κανένα συγκεκριμένο...

Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών: Η ετήσια έκθεση και ο ρόλος των στελεχών
Κρούσματα κορονοϊού: Πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση του κοινού στον ΟΠΕΚΑ
Κρούσματα κορονοϊού: Πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση του κοινού στον ΟΠΕΚΑ
Με ραντεβού και μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις θα γίνεται πλέον η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία στον ΟΠΕΚΑ.
Κρούσματα κορονοϊού: Πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση του κοινού στον ΟΠΕΚΑ