Δόμνα Μιχαηλίδου
Σύμφωνα με την υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, αυξάνονται και τα εισοδηματικά κριτήρια κατά 3.000 ευρώ για κάθε μέλος της οικογένειας

Συνολικά, 15.000 μητέρες που εργάζονται στο δημόσιο τομέα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Είπε ακόμα ότι αυξάνονται και τα εισοδηματικά κριτήρια κατά 3.000 ευρώ για κάθε μέλος της οικογένειας.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι μέσω πλατφόρμας, που θα δημιουργήσει το υπουργείο Εργασίας, θα μπορούν να παίρνουν οι μητέρες το κουπόνι των 180 ευρώ. Θα ωφεληθούν σχεδόν 100.000 δικαιούχηοι. Δηλαδή οι δικαιούχοι αυξήθηκαν κατά 18% από ό,τι στο παρελθόν.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κλειδιά αυτοκινήτου
Χάθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου; Όλες οι λύσεις πριν πανικοβληθείς
Είτε πρόκειται για μια απλή απροσεξία είτε για κάτι πιο σοβαρό, το σημαντικό είναι να αντιμετωπιστεί σωστά και χωρίς πανικό.
Χάθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου; Όλες οι λύσεις πριν πανικοβληθείς