Κ. Μητσοτάκης: Και μέσω Viber η ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊό
Ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη για τη δημιουργία κοινότητας της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Viber με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό

«Δημιουργήσαμε την επίσημη κοινότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Viber, η οποία έχει σκοπό την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση των πολιτών για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον COVID-19 στη χώρα μας. Μένουμε σπίτι, μένουμε ενημερωμένοι. Γίνε μέλος εδώ: vb.me/b577fd», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνοντας ότι στο πλαίσιο της ψηφιακής ενημέρωσης, η επίσημη κοινότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Viber είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας στην Ελλάδα.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι μέσω της κοινότητας, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται άμεσα στο κινητό τους για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό στη χώρα μας: την πορεία της νόσου, τα μέτρα που λαμβάνονται από την Κυβέρνηση και τους τρόπους περιορισμού της διασποράς του ιού.

«Η συνεργασία αυτή αποτελεί άλλο ένα σημαντικό εργαλείο στη μάχη κατά του κορονοϊού, συγκεντρώνοντας όλες τις απαραίτητες επίσημες πληροφορίες και ενημερώσεις σε ένα σημείο, άμεσα διαθέσιμο στους πολίτες. Η σύμπραξη με τη γνωστή πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων, με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως, αποτελεί ακόμη μία καινοτομία στην πορεία ψηφιοποίησης του κράτους που συντελείται αυτή τη στιγμή, και έχει σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας και την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τον COVID-19», υπογραμμίζουν και προσθέτουν: «Η καινοτόμα αυτή συνεργασία όμως, έρχεται για να μείνει. Η επίσημη Κοινότητα Ελληνική Κυβέρνηση θα αποτελεί και στο μέλλον μια ακόμη πύλη άμεσης ενημέρωσης των πολιτών, διαθέσιμη κατευθείαν στο κινητό τους, για τα μείζονα θέματα που αφορούν τη σχέση πολίτη-κράτους».

Η υπηρεσία προσφέρεται στο πλαίσιο της Ψηφιακής Αλληλεγγύης (Digital Solidarity), που δημιούργησε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Οι πολίτες μπορούν να συνδεθούν και να λαμβάνουν επίσημες ενημερώσεις για τον COVID-19 στην επίσημη Viber κοινότητα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://vb.me/43ee24

«Μένουμε Σπίτι. Βγαίνουμε νικητές», τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

plakias
Πλακιάς για Καρυστιανού: «Αν μπει στην πολιτική, αλλάζει ο τρόπος που θα τη βλέπουμε»
Προβληματισμός στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών για το ενδεχόμενο πολιτικής εμπλοκής – Τι λέει ο Νίκος Πλακιάς για τις δίκες, τους...
Πλακιάς για Καρυστιανού: «Αν μπει στην πολιτική, αλλάζει ο τρόπος που θα τη βλέπουμε»
Πανεπιστημίου Πειραιώς
Πανεπιστήμιο Πειραιά: Το βραβείο «Θεμιστοκλής» στον Επίτροπο Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Α. Τζιτζικώστα
Α. Τζιτζικώστας: «Η συμμετοχή μας στην ΕΕ ήταν και παραμένει το μεγαλύτερο στρατηγικό κεκτημένο της Ελλάδας»
Πανεπιστήμιο Πειραιά: Το βραβείο «Θεμιστοκλής» στον Επίτροπο Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Α. Τζιτζικώστα
επιμορφωτικη δράση
Επιμορφωτική - επιστημονική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας
Όρια, ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας και ασφαλής πλοήγηση οι προτεραιότητες των Γονέων και των Εκπαιδευτικών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας!
Επιμορφωτική - επιστημονική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας