Στον Παυλόπουλο ο Τσίπρας - Ζήτησε διάλυση της Βουλής - Δεκτό το αίτημα
Τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

"Έχοντας πλήρη αίσθηση ευθύνης σας ζητώ όπως διαλυθεί η Βουλή και προκηρυχθούν εκλογές για ανανέωση της λαϊκής εντολής", δήλωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος αποδέχθηκε το αίτημα Τσίπρα για πρόωρες εκλογές.

"Έχει δημιουργηθεί συνθήκη προεκλογικής περιόδου τεσσάρων μηνών που εγκυμονεί κινδύνους για τις θυσίες του ελληνικού λαού", είπε ακόμη ο πρωθυπουργός.

Στις 20:00 ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει από το Ζάππειο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο:

Επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών διαμόρφωσε μια συνθήκη παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου, γεγονός που μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους για την ομαλή πορεία της εθνικής οικονομίας καθώς έχουμε μπει σε έναν ενάρετο κύκλο, που δεν πρέπει να διαταραχθεί. Όπως είχα προαναγγείλει από το βράδυ της 26ης Μαΐου, ζήτησα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως διαλυθεί η Βουλή και προκηρυχθούν εθνικές εκλογές, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, για την ανανέωση της λαϊκής εντολής.

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 10. Juni 2019

 

best of network

σχετικά άρθρα

Πιο πλούσιοι από ποτέ οι Γερμανοί; Όχι όλοι
Πιο πλούσιοι από ποτέ οι Γερμανοί; Όχι όλοι
Μπορεί η χρηματική περιουσία των Γερμανών να καταγράφει ρεκόρ, την ίδια στιγμή ωστόσο, αυξάνεται και ο νέος δανεισμός των νοικοκυριών - Την ίδια ώρα,...
Πιο πλούσιοι από ποτέ οι Γερμανοί; Όχι όλοι