Σχολικές εκδρομές: Ο καθηγητής μπορεί να πάρει το κινητό από τα χέρια του μαθητή και να το κλείσει

Πολιτική 0

"Σύγγνώμη λάθος" από βουλευτές της ΝΔ που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ

elliniko-koinovoulio_aftodioikisi
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι δηλώνουν

"Από λάθος υπερψηφίσαμε το νομοσχέδιο". Αυτό δηλώνουν δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να δικαιολόγησαν το «Ναι» στη ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για προσλήψεις και ΑΣΕΠ. Οι ίδιοι διατείνονται ότι ήθελαν να ψηφίσουν «Όχι»! 

Πρόκειται για τους Σάββα Αναστασιάδη, ο οποίος υποστήριξε πως υπερψήψισε από λάθος, ενώ σε λάθος του συστήματος απέδωσε την υπερψήφιση επίμαχων άρθρων και ο έτερος βουλευτής, Δημήτρης Σταμάτης.

Όπως προκύπτει από τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ, πέραν των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, «Ναι» επί της αρχής είπαν οι Κώστας Κατσίκης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Αριστείδης Φωκάς και Θανάσης Παπαχριστόπουλος. 

Από την ψηφοφορία απουσίαζε οι Πάνος Καμμένος και Κώστας Ζουράρις. 

Από τους ανεξάρτητους βουλευτές «ναι» ψήφισαν οι Έλενα Κουντουρά, Βασίλης Κόκκαλης, Κατερίνα Παπακώστα και Σπύρος Δανέλλης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δεν μπορείς να τους μετακινείς σαν πιόνια μετά από 20 ημέρες

IRIS και Εφορία: Τι ισχύει όταν στέλνετε χρήματα σε παιδιά, συγγενείς και φίλους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική