Thumbnail
Με κραυγές και κατηγορίες για την Ηριάννα απάντησαν οι νεοναζί βουλευτές  

Οξύτατη επίθεση στην Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την διόρθωση ταυτότητας φύλου στην Ολομέλεια της Βουλής, για να εισπράξει ύβρεις και κραυγές από την πτέρυγα του φιλοναζιστικού μορφώματος.

«Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είπε μάχεται για του Χριστού την Πίστη την Αγία. Για του Χριστού την Πίστη την Αγία σκοτώσατε τον Παύλο Φύσσα; Αυτό να μας πείτε και να μην εμπλέκετε την Θρησκεία με τις αθλιότητες σας και την δολοφονική σας δράση. Γιατί ο Χριστός και η Θρησκεία κηρύσσουν την Αγάπη και εσείς το μίσος» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Στην απάντησή του, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος υποστήριξε πως «ο υπουργός Δικαιοσύνης έκανε ακόμα μια ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη». 

«Σώπα!» ακούστηκαν να φωνάζουν αρκετοί βουλευτές με ειρωνική διάθεση.

«Σώπα;» αντέδρασε ο κ. Μιχαλολιάκος ενώ οι βουλευτές του φώναζαν «σκάστε ρε λαμόγια». 

Συνεχίζοντας ο γενικός γραμματές της ΧΑ είπε: «Μετά την απόφασή σας να καθαρογραφεί η απόφαση της Ηριάννας δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε. Δεν κάνετε το ίδιο με τον φτωχό μεροκαματιάρη. Εσείς προστατεύετε εγκληματίες τρομοκράτες».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφσυν
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
Η εκδήλωση για τα 13 χρόνια της «Εφημερίδας των Συντακτών» εξελίχθηκε σε σημείο συνάντησης πολιτικών στελεχών από όλο το φάσμα
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
αυτοκίνητο
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο
Ford, Renault, Toyota και Lexus καλούν ιδιοκτήτες για άμεσο τεχνικό έλεγχο λόγω ζητημάτων ασφάλειας
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο