Thumbnail
Με μια αναφορά στο Survivor επέλεξε μεταξύ άλλων η Λιάνα Κανέλλη να τονίσει αυτά για τα οποία το Κομουνιστικό Κόμμα είχε προειδοποιήσει την κοινωνία από καιρό σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ERTOPEN 106.7 FM και τον Δημήτρη Παναγούλη.  

Δεν μπορεί και το ΚΚΕ να αναφωνεί κάθε μέρα "Ντάνος – Ντάνος" για να τραβήξει την προσοχή! 77% δεν μπορεί εκ των πραγμάτων», σημείωσε η βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος για να συμπληρώσει σε άλλο σημείο πως «Αν δείτε τους διαλόγους του Survivor και δείτε και τους διαλόγους του ελληνικού κοινοβουλίου, περιπατητική σχολή του Αριστοτέλη μοιάζει το Survivor! Εξηγεί σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό γιατί ο κόσμος ανακουφίζεται βλέποντάς το, πολώνεται ακινδύνως βλέποντας το και τελικά χειραγωγείται ανωδύνως, χωρίς να το καταλαβαίνει».

Σχετικά με το εάν το ελληνικό κράτος εμφανίζει στοιχεία παθογένειας συγκριτικά με άλλα ευρωπαϊκά κράτη, η Λιάνα Κανέλλη αφού αναφέρθηκε αρχικά στις πρόσφατες αναφορές του Παύλου Πολάκη περί "Σοβιετίας" λέγοντας ότι «Η Ελλάδα είναι ένα ιδιωτικό κράτος. Ακόμα και όταν δεν είναι ιδιωτικό και χρησιμοποιείται εκείνος ο αχρείος και εξευτελιστικός αντικομουνιστικός όρος – περιέργως μόνο από ακροδεξιούς και συριζαίους – που λέει "Σοβιετία" το ελληνικό κράτος λες και υπήρξε ποτέ Σοβιετία το ελληνικό κράτος», συμπλήρωσε ότι το κράτος «μπορεί να καταλήξει τσιφλίκι του Πολάκη. Και όταν λέω τσιφλίκι του Πολάκη το εννοώ.» Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη του Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε στα «ΝΕΑ» λέγοντας ότι «Αυτή τη στιγμή καθόμαστε και συγκρινόμαστε με τους λαδωτές της Ευρώπης οι οποίοι ενώ είναι λαδωτές μας είναι και δανειστές μας».

Έρχεται τώρα ο Γερμανός να σου πει αυτή την παπάρα για τα αγροτικά σου προϊόντα που τάχα μου δήθεν θέλει να σου οργανώσει σε επίπεδο 4ου Ράιχ και στην πραγματικότητα έχει αγοράσει τα 14 αεροδρόμια τα οποία σημαίνει ότι η Fraport κατεβάζει γερμανικό αεροπλάνο, παίρνει την παραγωγή η οποία έχει αφεθεί στο αεροδρόμιο το προηγούμενο βράδυ και την πάει φρέσκια –φρέσκια στο αεροδρόμιο της Γερμανίας από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη».

Αν δεν ήταν το ΚΚΕ, η χώρα θα είχε μπει σε κώμα», τόνισε η Λιάνα Κανέλλη ενώ αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπορείς να πιστέψεις Αριστερά που έχει παρέα τον Καμμένο; Γάμο να έβλεπες την Πεντάμορφη με το Τέρας μόνο παραμύθι μπορείς να το κάνεις!»

Και η κάθαρση για να γίνει, θέλει ιστορικό υποκείμενο. Και στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία, όταν ένας ολόκληρος λαός αφήνει την κάθαρση στην Αχτσιόγλου και στον Πολάκη για να του καθαρίσουνε την κόπρο του Αυγείου του, εγώ έχω πρόβλημα.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

protoxronia-athina
Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με Μαραβέγια, Μόρφη και εντυπωσιακό drone show
Δήμος Αθηναίων: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα με Κωστή Μαραβέγια, Ρένα Μόρφη, Νίκο Μουτσινά και Τόνια Σωτηροπούλου
Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με Μαραβέγια, Μόρφη και εντυπωσιακό drone show
Η Χάρις Αλεξίου γιόρτασε τα γενέθλιά της
Χαρούλα Αλεξίου: Έκλεισε τα 75 με φίλους στη Χαλκίδα – Η συγκινητική στιγμή και το τραγούδι-έκπληξη
«Πάει πέρασε κι αυτό! Πάμε γι’ άλλα τώρα!» έγραψε η κορυφαία ερμηνεύτρια για τα γενέθλιά της
Χαρούλα Αλεξίου: Έκλεισε τα 75 με φίλους στη Χαλκίδα – Η συγκινητική στιγμή και το τραγούδι-έκπληξη
αρχαία Ελλάδα
10 καθημερινές λέξεις που χρησιμοποιούμε χωρίς να ξέρουμε ότι έρχονται από την αρχαία Ελλάδα
Τις λέμε κάθε μέρα, αλλά η προέλευσή τους χάνεται αιώνες πίσω – μικρές γλωσσικές εκπλήξεις με βαθιά ιστορία
10 καθημερινές λέξεις που χρησιμοποιούμε χωρίς να ξέρουμε ότι έρχονται από την αρχαία Ελλάδα