Thumbnail
Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία

H Γραμματεία της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας συνεδρίασε στις 31/5 και στις 10/6 με βασικό της θέμα την πραγματοποίηση της νέας συνεδρίασης της Πανελλαδικής Επιτροπής, όπως είχε αποφασίσει αυτή στο τέλος των εργασιών της, στις 18-19 Μάρτη. Εκτός απ΄ τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, η νέα συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής θα συζητήσει τα ζητήματα όπου προέκυψαν διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες στη συνεδρίαση του διημέρου του Μάρτη, και αποτελεί συνέχειά της. Στοχεύει επίσης να καταλήξει σε εισηγητικό κείμενο για την Πανελλαδική Σύσκεψη της συνεργασίας, η οποία προσδιορίζεται χρονικά για τον ερχόμενο Νοέμβρη-Δεκέμβρη.

Η Πανελλαδική Επιτροπή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 του Ιούλη, με ώρα εκκίνησης 9:00 π.μ. και λήξη στις 9:00 μ.μ. σε χώρο που θα ανακοινωθεί άμεσα. Η Πανελλαδική Επιτροπή θα συζητήσει και θα καθορίσει και τα χαρακτηριστικά του πολιτικού διαλόγου στο ιστολόγιο της ΛΑ-ΑΑΣ.

Η Γραμματεία καλεί τα τοπικά σχήματα να συνεχίσουν τις συνελεύσεις συζήτησης των ζητημάτων που προέκυψαν στο διήμερο. Τέθηκε επίσης η πρόταση να διοργανωθούν και θεματικές συζητήσεις σε συνελεύσεις των σχημάτων για τα ζητήματα αυτά.

Στη Γραμματεία συζητήθηκαν και ζητήματα των πολιτικών εξελίξεων της περιόδου κι εκτιμήθηκε πως πρέπει να πραγματοποιηθεί κινητοποίηση της Συνεργασίας απέναντι στα μέτωπα της αντιλαϊκής επίθεσης (νέα μέτρα και «μνημόνια») και της αντιπολεμικής – αντιΝΑΤΟϊκής πάλης. Καλούνται οι συνελεύσεις των σχημάτων να πάρουν πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή (πραγματοποίηση εκδηλώσεων, μαζικών παρεμβάσεων με προκήρυξη που θα βγει, πικετοφοριών κοκ).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tourismos
Αντίστροφη μέτρηση για τον «Τουρισμό για Όλους 2026»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι για τα voucher έως 600 ευρώ
Η ενεργοποίηση της πλατφόρμας θεωρείται θέμα χρόνου, δεδομένου ότι η «υψηλή περίοδος» του προγράμματος κάνει πρεμιέρα την 1η Μαΐου, με στόχο την...
Αντίστροφη μέτρηση για τον «Τουρισμό για Όλους 2026»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι για τα voucher έως 600 ευρώ
Πικροδάφνη σε σχολείο
Διχάζει η πικροδάφνη στα σχολεία: Υγειονομικός κίνδυνος ή άδικη στοχοποίηση ενός ανθεκτικού φυτού;
Η εγκύκλιος του ΕΟΔΥ που προκάλεσε την οργή των περιβαλλοντολόγων
Διχάζει η πικροδάφνη στα σχολεία: Υγειονομικός κίνδυνος ή άδικη στοχοποίηση ενός ανθεκτικού φυτού;
ypologistis-xaker-xakarisma.jpg
Κυβερνοεπίθεση «μαμούθ» από τη Ρωσία: Στο στόχαστρο το ελληνικό ΓΕΕΘΑ και αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ
Το «μοιραίο» λάθος των χάκερ - Ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση;
Κυβερνοεπίθεση «μαμούθ» από τη Ρωσία: Στο στόχαστρο το ελληνικό ΓΕΕΘΑ και αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ