Thumbnail
Τι είπε σε πρωινή εκπομπή

Προκλητικά σχόλια κατά των αστυνομικών που συμμετείχαν στο Gay Pride έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Φορτσάκης. Παράλληλα επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την κατάργηση της ομάδς ΔΕΛΤΑ.

Ο βουλευτής της Ν.Δ παραλλήλισε τη διάλυση της αστυνομίας με την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και... τη συμμετοχή αστυνομικών στο Gay Pride. Συγκεκριμένα είπε: "Τη ΔΕΛΤΑ γιατί τη διαλύσατε; Γιατί αποδυναμώνεται το ΔΙΑ. Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο gay pride; Είναι αστυνομία αυτή;"

Ακόμη ο Θεόδωρος Φορτσάκης δήλωσε για τα ναρκωτικά, το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Μενίδι: "Γιατί στενοχωριέστε για το Μενίδι και δεν στενοχωριέστε για το Πανεπιστήμιο Αθηνών; Εδώ τα ναρκωτικά είναι στο κέντρο της Αθήνας, στα παιδιά μας, στο σπίτι μας μπροστά".

Δείτε το βίντεο:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ναζιστικά συνθήματα στο ΓΕΛ Καρέα
Σοκ σε σχολείο στον Βύρωνα: Γέμισαν με ναζιστικά συνθήματα τους τοίχους (Φωτογραφίες)
«Το φασιστικό δηλητήριο στα σχολεία δεν περνά» – Καταδίκη από την Ένωση Γονέων Βύρωνα
Σοκ σε σχολείο στον Βύρωνα: Γέμισαν με ναζιστικά συνθήματα τους τοίχους (Φωτογραφίες)