Thumbnail
Τράπεζα της Ελλάδας

Στην Τράπεζα της Ελλάδος μεταφέρθηκε το μεγαλύτερο τμήμα των αποθεματικών της Βουλής, που φτάνει τα 67 εκατ. ευρώ, έπειτα από απόφαση του Νίκου Βούτση. Στα ταμεία του Κοινοβουλίου μένουν πλέον 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρόεδρος της Βουλής άφησε αιχμές κατά της προκατόχου του Ζωής Κωνσταντοπούλου, ισχυριζόμενος πως κακώς δεν έγινε το ίδιο και πέρυσι καθώς, εάν είχε συμβεί θα είχε αποφέρει και 1,5 εκατ. ευρώ από τις αποδόσεις των τόκων.

Με ανάρτησή της στο twitter η κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε χαρακτηριστικά: «Τα αποθεματικά-ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής είναι για την κοινοβουλευτική λειτουργία του πολιτεύματος, όχι για τα δόντια κυβέρνησης-δανειστών».

Η κυβέρνηση έχει ζητήσει επίσης να μεταφέρουν σε λογαριασμό της ΤτΕ τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων, του ΟΑΕΔ, του ΕΟΠΥΥ και του Ταμείου των Νομικών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σπανακι
Το λαχανικό ασπίδα που απογειώνει τα ζυμαρικά και προστατεύει την υγεία σας
Ο Ποπάι είχε δίκιο: ένα πράσινο, φυλλώδες λαχανικό, γεμάτο αντιοξειδωτικά, μπορεί να αναβαθμίσει γευστικά και θρεπτικά το πιάτο με τα ζυμαρικά σας.
Το λαχανικό ασπίδα που απογειώνει τα ζυμαρικά και προστατεύει την υγεία σας
Καφές
Καφές με σίδηρο: η καινοτομία του MIT που μπορεί να αλλάξει τη διατροφή μας
Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι μια κούπα καφέ θα μπορούσε να προσφέρει όχι μόνο ενέργεια, αλλά και σίδηρο; Αυτό ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν ερευνητές...
Καφές με σίδηρο: η καινοτομία του MIT που μπορεί να αλλάξει τη διατροφή μας