Thumbnail
Χαμός στην Συγγρού

Για “απίστευτη αστοχία και ανικανότητα” έκανε λόγο ο Μάκης Βορίδης σχετικά με το φιάσκο της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε την βαθιά απογοήτευσή του ενώ σημείωσε πως  μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός της αναβολής των εκλογών, αλλά και ο γενικός γραμματέας της πολιτικής επιτροπής και πρόεδρος της ΚΕΦΕ κ. Παπαμιμίκος, ο οποίος είναι καθ' ύλην αρμόδιος, όπως είπε.

Πολιτικά υπέυθυνου του φιάσκου, ο Μάκης Βορίδης χαρακτήρισε των Βαγγέλη Μεϊμαράκη εκτιμώντας πως για να καλυφθεί η ζημιά που έχει υποστεί η Νέα Δημοκρατία απ' αυτό το γεγονός "χρειάζεται πολύ υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα”, "

Εξέφρασε τέλος την άποψη ότι προτεραιότητα είναι η διενέργεια των εκλογών, ακόμη και την επόμενη εβδομάδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί

Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

psari
Λαβράκι στον φούρνο αλλιώς: Όταν η παράδοση συναντά τις σύγχρονες γεύσεις
Με απλά υλικά και δημιουργικές πινελιές, ένα κλασικό ψάρι μετατρέπεται σε πρωταγωνιστή ενός ξεχωριστού γεύματος
Λαβράκι στον φούρνο αλλιώς: Όταν η παράδοση συναντά τις σύγχρονες γεύσεις
Γράμμα Σ σε αυτοκίνητο
Αυτοκίνητα: Τι σημαίνει το γράμμα «Σ» στο πίσω παρμπρίζ και ποιοι οδηγοί το βάζουν
Το νέο καθεστώς για υποψήφιους οδηγούς – Πότε μπαίνει το «Σ», ποιος ο ρόλος του συνοδού και πότε αντικαθίσταται από το «Ν»
Αυτοκίνητα: Τι σημαίνει το γράμμα «Σ» στο πίσω παρμπρίζ και ποιοι οδηγοί το βάζουν