Πολιτική 0

Θεοδωράκης: Αν η Ελλάδα δεν πάρει τα 7,2 δισ. ευρώ, θα ναυαγήσει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού λίγες ημέρες πριν τις εκλογές

Την ανάγκη να υπάρξει κυβερνητική λύση στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε, πως δεύτερες εκλογές θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα.

"Είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε σημεία επαφής για να αποφύγουμε εκλογές Μάρτιο. Θα κλειστούμε εν ανάγκη σε ένα δωμάτιο και θα φύγουμε δίνοντας μια κυβερνητική λύση", είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, προειδοποίησε πως "αν η χώρα δεν πάρει τα 7,2 δισεκ. ευρώ της τελευταίας δόσης η χώρα, θα ναυαγήσει", υπογραμμίζοντας πως το Ποτάμι ζητά περίοδο χάριτος για μια αναπτυξιακή περίοδο και μικρότερα επιτόκια.

"Δεν είναι ρεαλιστικό να βγεις αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη να ζητήσεις κούρεμα. Πρέπει να γίνει συνολική συζήτηση για το χρέος δεν πρέπει να είμαστε οι ‘μοναχικοί καβαλάρηδες’", είπε.

Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ακόμη, ότι χρειάζονται μεγάλες επενδύσεις για τη χώρα.

"Θέλουμε δουλειές; Εγώ δουλείες με το δημόσιο αφεντικό δεν θέλω. Θα φύγουν οι κρατικοί υπάλληλοι της ΝΔ και θα έρθουν αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ... Με λίγη ενίσχυση μπορούμε να στηρίξουμε την ιδιωτική επιχειρηματικότητα όχι στη λογική να ‘ανοίξουμε το κράτος’, χρειαζόμαστε επενδύσεις απο ξένες μεγάλες εταιρείες", δήλωσε.

ΠΗΓΗ: news247.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική