Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, κατήγγειλε πως στέλεχος της ΝΔ της πρότεινε 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Ο συγκεκριμένος μού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τα ποσά γι' αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια», επισήμανε η Σταυρούλα Ξουλίδου, ρίχνοντας ακόμη μία βόμβα. Η βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος βγήκε στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου το βράδυ της Τρίτης και κατονόμασε τον άνθρωπο που προσέγγισε τη βουλευτή Σταυρούλα Ξουλίδου ως στέλεχος της ΝΔ και της έταξε 3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom