Τη δημιουργία της τάσης τους ανακοινώνουν το μεσημέρι της Τρίτης στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από τον «σοσιαλιστικό χώρο».
Πρόκειται για στελέχη όπως οι Π. Κουρουμπλής, Αλ. Μητρόπουλος, Δ. Τσουκαλάς, Κ. Χρυσόγονος, Αντ. Κοτσακάς και Γ. Μιχελογιαννάκης.
«Επιθυμούμε να ενισχύσουμε τον αριστερό αντιιμπεριαλισμό πατριωτισμό» όπως τόνισε ο βουλευτής Επικρατείας Δ. Τσουκαλάς προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν πρέπει να χαρίσει τον πατριωτισμό στους πατριδοκάπηλους».
Ο ίδιος σημειώνει ότι η νέα τάση θα δίνει έμφαση στα εργασιακά και εθνικά ζητήματα, όπως η ΑΟΖ.
Στην παρουσίαση της νέας τάσης αναμένεται να παραβρίσκεται ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας, στέλνοντας μήνυμα ενότητας του κόμματος και έμφασης στη διεύρυνση προς τον χώρο των ψηφοφόρων του ΠαΣοΚ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ