panellinies
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Προθεσμία εγγραφής των εν λόγω υποψηφίων για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, από αύριο Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Εγγραφο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, δημοσιοποίησε το Υπουργείο Παιδείας, μετά από τη χθεσινή ανακοίνωση ανακοίνωσετων ονομάτων των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των τέκνων Ελλήνων του Εξωτερικού, των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό και των Ελλήνων αποφοίτων ξένων λυκείων του εξωτερικού.

Οπως αναφέρει το έγγραφο, ορίζεται προθεσμία εγγραφής των εν λόγω υποψηφίων για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024.

Οι εισαγόμενοι – επιτυχόντες Έλληνες του Εξωτερικού και Τέκνα Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό, οφείλουν να καταθέσουν στις Γραμματείες των Τμημάτων επιτυχίας, αίτηση εγγραφής, συνοδευμένη από τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να ελεγχθούν και να εγκριθούν.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, είτε με ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής. (άρθρο 8 της με αριθ. Φ.151/20049/B6/2007 (Β’ 272)).

Δείτε όλο το έγγραφο

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

akinita_38.jpg
Έντονη οσμή στην Αττική: Πιθανό σενάριο η παράνομη εκπομπή υγραερίου
Μυστήριο με τη βαριά μυρωδιά που σκέπασε την Αθήνα – Στο μικροσκόπιο πλοία, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και ο κόλπος της Ελευσίνας
Έντονη οσμή στην Αττική: Πιθανό σενάριο η παράνομη εκπομπή υγραερίου
φοτιλα
Ελεύθεροι οι ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla – Ξεκινούν οι απελάσεις μετά τις διεθνείς αντιδράσεις
Μεταφέρονται στο αεροδρόμιο Ραμόν οι συμμετέχοντες του στολίσκου αλληλεγγύης προς τη Γάζα
Ελεύθεροι οι ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla – Ξεκινούν οι απελάσεις μετά τις διεθνείς αντιδράσεις