panelladikes panellinies
Stringer / SOOC
Και της Κεντρικής Επιτροπής Ειδικών Εξετάσεων (ΚΕΕΕ) έτους 2023

Εγκύκλιο-πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπής Ειδικών Μαθημάτων (ΚΕΕΜ) καθώς και της Κεντρικής Επιτροπής Ειδικών Εξετάσεων (ΚΕΕΕ) έτους 2023 δημοσιοποίησε το Υπουργείο Παιδείας.

Με αυτήν, καλούνται οι εκπαιδευτικοί Δ.Ε. κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ34, ΠΕ79, ΠΕ79.01 και ΠΕ81 για κάθε ένα από τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα Ειδικά Μαθήματα:

1) Αγγλικά 6) Ελεύθερο Σχέδιο 2) Γαλλικά 7) Γραμμικό Σχέδιο 3) Γερμανικά 8) Αρμονία 4) Ιταλικά 5) Ισπανικά 9) Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων

που ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην Κεντρική Επιτροπή Ειδικών Μαθημάτων, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω των Διευθύνσεων Δ.Ε., προκειμένου να εκδοθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της με αριθμ.πρωτ.Φ253/128314/Β6 (ΦΕΚ 1538-Β’/10-12-2002) Υπουργικής Απόφασης όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Για το Ειδικό Μάθημα των Ισπανικών μπορούν να ορίζονται και εκπαιδευτικοί Δ.Ε. των κλάδων ΠΕ02, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07 και ΠΕ34 οι οποίοι έχουν και πτυχίο Πανεπιστημίου της Ισπανικής γλώσσας ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε Πανεπιστήμια της Ισπανίας.

Επίσης καλούνται οι εκπαιδευτικοί Δ.Ε. κλάδου ΠΕ79.01 για τα παρακάτω πανελλαδικώς εξεταζόμενα Μουσικά Μαθήματα: Μουσική Αντίληψη και Γνώση, και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία που ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην Κεντρική Επιτροπή Ειδικών Εξετάσεων (ΚΕΕΕ) του έτους 2023, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω των Διευθύνσεων Δ.Ε., προκειμένου να εκδοθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 της αριθμ.πρωτ.Φ.253/69990/Α5/2019 (ΦΕΚ 1736-Β’) Υπουργικής Απόφασης.

Όσοι από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς Δ.Ε. πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη συνημμένη Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση και να την καταθέσουν στην Διεύθυνση Δ.Ε. αντίστοιχα όπου ανήκουν, αποκλειστικά κατά το χρονικό διάστημα έως 7/4/2023. Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων και οι προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται θα ελεγχθούν για τους εκπαιδευτικούς με ευθύνη των Διευθυντών Δ.Ε. σε συνεργασία με τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου ή τους Συμβούλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι συνεκτιμώντας επιπλέον στοιχεία όπως η εμπειρία, η συνέπεια και η οργανωτικότητα, θα καταρτίσουν καταλόγους με τους προτεινόμενους εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με νεότερη σχετική εγκύκλιο που θα ακολουθήσει.

Η πρόσκληση

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

smartphone
Οι «κρυφές» μνήμες που γεμίζουν το κινητό σας – Τι πρέπει να διαγράψετε άμεσα
Φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία παραμένουν αποθηκευμένα ακόμη κι όταν νομίζετε ότι έχουν διαγραφεί
Οι «κρυφές» μνήμες που γεμίζουν το κινητό σας – Τι πρέπει να διαγράψετε άμεσα
Τροχαια
Στο στόχαστρο της Τροχαίας η παράνομη χρήση της ΛΕΑ – Οι βαριές ποινές για τους οδηγούς
Πρόστιμα, αφαίρεση διπλώματος και αυστηρότερες κυρώσεις για τους υπότροπους.
Στο στόχαστρο της Τροχαίας η παράνομη χρήση της ΛΕΑ – Οι βαριές ποινές για τους οδηγούς
Τσίπρας
ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρας:  Σε τροχιά ανασύνθεσης - Η εκδήλωση στο Χαλάνδρι και το νέο πολιτικό τοπίο
Η εκδήλωση στο Χαλάνδρι δεν είναι απλώς μια πολιτική συγκέντρωση. Είναι, πιθανότατα, το πρώτο βήμα μιας νέας πολιτικής εξίσωσης.
ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρας:  Σε τροχιά ανασύνθεσης - Η εκδήλωση στο Χαλάνδρι και το νέο πολιτικό τοπίο
γεωργιαδης ανδρουλακης
Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη σε Ανδρουλάκη για την 4ήμερη εργασία – «Ούτε ο Παπανδρέου με την αλυσίδα στο ποδήλατο»
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, πρόσθεσε: «Ρε Ανδρουλάκη; Είναι δυνατόν να σε βρίζουν οι δικοί σου; Πρέπει να προσπαθήσεις να το κάνεις».
Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη σε Ανδρουλάκη για την 4ήμερη εργασία – «Ούτε ο Παπανδρέου με την αλυσίδα στο ποδήλατο»