panelladikes panellinies
Stringer / SOOC
Και της Κεντρικής Επιτροπής Ειδικών Εξετάσεων (ΚΕΕΕ) έτους 2023

Εγκύκλιο-πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπής Ειδικών Μαθημάτων (ΚΕΕΜ) καθώς και της Κεντρικής Επιτροπής Ειδικών Εξετάσεων (ΚΕΕΕ) έτους 2023 δημοσιοποίησε το Υπουργείο Παιδείας.

Με αυτήν, καλούνται οι εκπαιδευτικοί Δ.Ε. κλάδων ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ34, ΠΕ79, ΠΕ79.01 και ΠΕ81 για κάθε ένα από τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα Ειδικά Μαθήματα:

1) Αγγλικά 6) Ελεύθερο Σχέδιο 2) Γαλλικά 7) Γραμμικό Σχέδιο 3) Γερμανικά 8) Αρμονία 4) Ιταλικά 5) Ισπανικά 9) Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων

που ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην Κεντρική Επιτροπή Ειδικών Μαθημάτων, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω των Διευθύνσεων Δ.Ε., προκειμένου να εκδοθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της με αριθμ.πρωτ.Φ253/128314/Β6 (ΦΕΚ 1538-Β’/10-12-2002) Υπουργικής Απόφασης όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Για το Ειδικό Μάθημα των Ισπανικών μπορούν να ορίζονται και εκπαιδευτικοί Δ.Ε. των κλάδων ΠΕ02, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07 και ΠΕ34 οι οποίοι έχουν και πτυχίο Πανεπιστημίου της Ισπανικής γλώσσας ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε Πανεπιστήμια της Ισπανίας.

Επίσης καλούνται οι εκπαιδευτικοί Δ.Ε. κλάδου ΠΕ79.01 για τα παρακάτω πανελλαδικώς εξεταζόμενα Μουσικά Μαθήματα: Μουσική Αντίληψη και Γνώση, και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία που ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην Κεντρική Επιτροπή Ειδικών Εξετάσεων (ΚΕΕΕ) του έτους 2023, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω των Διευθύνσεων Δ.Ε., προκειμένου να εκδοθεί η σχετική Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 της αριθμ.πρωτ.Φ.253/69990/Α5/2019 (ΦΕΚ 1736-Β’) Υπουργικής Απόφασης.

Όσοι από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς Δ.Ε. πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις θα πρέπει να συμπληρώσουν την αντίστοιχη συνημμένη Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση και να την καταθέσουν στην Διεύθυνση Δ.Ε. αντίστοιχα όπου ανήκουν, αποκλειστικά κατά το χρονικό διάστημα έως 7/4/2023. Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων και οι προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται θα ελεγχθούν για τους εκπαιδευτικούς με ευθύνη των Διευθυντών Δ.Ε. σε συνεργασία με τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου ή τους Συμβούλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι συνεκτιμώντας επιπλέον στοιχεία όπως η εμπειρία, η συνέπεια και η οργανωτικότητα, θα καταρτίσουν καταλόγους με τους προτεινόμενους εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με νεότερη σχετική εγκύκλιο που θα ακολουθήσει.

Η πρόσκληση

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλέξης Τσίπρας
Δημοσκοπήσεις: Ο Τσίπρας κερδίζει έδαφος και επιστρέφει στο προσκήνιο
Ένα σημαντικό τμήμα ψηφοφόρων φαίνεται να αναζητά έναν νέο πολιτικό φορέα που θα μπορέσει να λειτουργήσει ως αντίβαρο απέναντι στην κυβέρνηση - Και...
Δημοσκοπήσεις: Ο Τσίπρας κερδίζει έδαφος και επιστρέφει στο προσκήνιο
ypourgeio paideias
Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία: Τα αποτελέσματα για τις θητείες εκπαιδευτικών 2026-2027
Δημοσιεύθηκαν οι πίνακες δεκτών και μη δεκτών αιτήσεων υποψηφίων εκπαιδευτικών με θητεία σε ΠΣ και ΠΕΙΣ 2026-2027
Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία: Τα αποτελέσματα για τις θητείες εκπαιδευτικών 2026-2027