panellinies panelladikes
Stringer / SOOC
Ο βαθμός δυσκολίας των θεμάτων των πανελλαδικών 2022 στα Μαθηματικά ΕΠΑΛ ήταν ίδιος με τα δύο προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

Ο βαθμός δυσκολίας των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων 2022 στα Μαθηματικά ΕΠΑΛ κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με τα δύο προηγούμενα χρόνια, σημειώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Επιπλέον, «η κλιμάκωση ήταν επιτυχής ως προς τη  δυσκολία με αποτέλεσμα να ενθαρρύνονται οι υποψήφιοι για τη διαπραγμάτευση και να δίνεται η ευκαιρία στους καλύτερα προετοιμασμένους να έχουν καλύτερες επιδόσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας:

Μαθηματικά (Άλγεβρα) Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

• Τα ερωτήματα με σαφείς διατυπώσεις καλύπτουν το σύνολο της ύλης, ελέγχοντας και βασικές γνώσεις από τις προηγούμενες τάξεις. 

 • Τα θέματα ήταν μέσα στο πλαίσιο του σχολικού βιβλίου.

 • Η κλιμάκωση ήταν επιτυχής ως προς τη  δυσκολία με αποτέλεσμα να ενθαρρύνονται οι υποψήφιοι για τη διαπραγμάτευση και να δίνεται η ευκαιρία στους καλύτερα προετοιμασμένους να έχουν καλύτερες επιδόσεις. 

• Ο βαθμός δυσκολίας κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με τα δυο προηγούμενα χρόνια.

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις που αφορούν τις Πανελλήνιες

Πανελλαδικές 2025: Νέα πανωλεθρία για τα επτά Τμήματα Φυσικής

Μια πικρή «ιστορία» των Πανελληνίων εξετάσεων

«Οικογενειακή» υπόθεση οι Πανελλαδικές 2025: Αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη κατακτούν μαζί την Ιατρική του ΑΠΘ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανδρουλάκης νίκος
Ανδρουλάκης - ΔΕΘ: «Κολλέγια τρίτης και τέταρτης διαλογής έγιναν πανεπιστήμια»
Παρακολουθείστε ζωντανά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.
Ανδρουλάκης - ΔΕΘ: «Κολλέγια τρίτης και τέταρτης διαλογής έγιναν πανεπιστήμια»
Gigantes
Παραδοσιακή συνταγή για γίγαντες στο φούρνο και τα μυστικά που τους απογειώνουν
Τα παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στο τραπέζι μας
Παραδοσιακή συνταγή για γίγαντες στο φούρνο και τα μυστικά που τους απογειώνουν