Πανελλήνιες 2021-Χανιά: Οι πρώτοι των πρώτων
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS
Χανιά: Η επιτυχία των υποψηφίων στις Πανελλαδικές 2021

Χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον «έφεραν» σε υποψηφίους και από τα Χανιά τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Πολλοί από τους υποψηφίους πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα.

   Με 19.725 μόρια ο Γιώργος Γιαννούλης, απόφοιτος του 4ου Γενικού Λυκείου Χανίων, εισάγεται στην σχολή πρώτης επιλογής του, την Νομική Αθηνών.

   «Η χρονιά ήταν δύσκολη, ωστόσο, λόγω και των περιορισμών της πανδημίας συγκεντρώθηκα περισσότερο στο στόχο, αφιερώνοντας χρόνο στο διάβασμα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ευχαριστώντας τους καθηγητές του στο σχολείο και στο φροντιστήριο για την βοήθεια τους.

   Η Νομική Αθηνών αποτελούσε τον πρώτο στόχο της Ηλιάννας Μαλανδράκη. Με 18.882 μόρια τα καταφέρνει και όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «μέσα από συνεχή προσήλωση στο στόχο και επιμονή και με ιδιαίτερες συνθήκες λόγω των περιορισμών της πανδημίας, ήρθε το αποτέλεσμα. Το συστηματικό διάβασμα ήταν το μυστικό της επιτυχίας μου».

   Δύο δίδυμα αδέλφια, ο Γιώργος και Στέλιος Μέγας, με συστηματικό διάβασμα, υπομονή και θέληση, όπως δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τώρα βρίσκονται σε αναμονή των βάσεων εισαγωγής για να δουν αν πέτυχαν τον απόλυτο στόχο τους.

   Τα δύο αδέλφια, με κοινές δραστηριότητες και συστηματικό διάβασμα από τις τάξεις του γυμνασίου, δήλωσαν ότι «η επιμονή στον στόχο είναι το συστατικό της επιτυχίας».

   Ο Γιώργος, με 17.327 μόρια, στοχεύει στην στρατιωτική οδοντιατρική και την οδοντιατρική, ενώ ο Στέλιος, την Σχολή Μονίμων Αξιωματικών Αεροπορίας, έχοντας συγκεντρώσει 17.555 μόρια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΚΤΕΟ
Το «αθώο» αξεσουάρ που μπορεί να σας κόψει στο ΚΤΕΟ – Το λάθος που φέρνει πρόστιμο και επανέλεγχο
Ο υποχρεωτικός εξοπλισμός που προβλέπει ο ΚΟΚ και συχνά αγνοούν οι οδηγοί
Το «αθώο» αξεσουάρ που μπορεί να σας κόψει στο ΚΤΕΟ – Το λάθος που φέρνει πρόστιμο και επανέλεγχο
σφουγγαρι
Το έξυπνο τρικ με το σφουγγάρι που καθαρίζει τον φούρνο μικροκυμάτων σε χρόνο-ρεκόρ
Χωρίς χημικά και τρίψιμο: Πώς ο ατμός μετατρέπει τον καθαρισμό της συσκευής σε υπόθεση λίγων λεπτών
Το έξυπνο τρικ με το σφουγγάρι που καθαρίζει τον φούρνο μικροκυμάτων σε χρόνο-ρεκόρ
χασμουρητο
Το μυστήριο του χασμουρητού: Περισσότερο από νύστα ή οξυγόνο;
Αρχέγονο αντανακλαστικό που ενώνει όλα τα ζώα, το χασμουρητό ίσως ρυθμίζει τη θερμοκρασία του εγκεφάλου και μας βοηθά να μεταβαίνουμε από τη...
Το μυστήριο του χασμουρητού: Περισσότερο από νύστα ή οξυγόνο;