Έχουμε ανάγκη από σίγουρες αποφάσεις χωρίς θα και μπορεί! - Επιστολή μαθήτριας
Έχουμε ανάγκη από σίγουρες αποφάσεις χωρίς θα και μπορεί!

Εδώ και τόσες μέρες διαβάζω τις κραυγές αγωνίας των συνομηλίκων μου! Είμαστε κυριολεκτικά 2 μήνες μακριά από τις Πανελλαδικές εξετάσεις χωρίς να γνωρίζουμε κάτι σίγουρο ακόμα!

Η γενιά του 2002,η γενιά που αυτό τον καιρό θα έπρεπε να αγχώνεται για τα θέματα των εξετάσεων.Αγχώνεται το για το πώς και το πότε θα γίνουν οι εξετάσεις!

Ακούμε εδώ και αρκετό καιρό την υπουργό Παιδείας ότι θα κάνει τα πάντα για να γίνουν οι Πανελλαδικές κοντά στην προγραμματιζόμενη ημερομηνία.Όντας ένα μέρος της γενιάς αυτής δεν με ενδιαφέρουν οι δηλώσεις της υπουργού καθώς αυτήν την στιγμή χρειαζόμαστε μια άμεση λύση!!

Ακούμε τους υπουργούς,τους γονείς και τους καθηγητές να λένε ότι οι μαθητές της Γ' Λυκείου πρέπει να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις ημέρες του εγκλεισμού!Πώς όμως θα γίνει αυτό; Όταν η ψυχολογία των μαθητών βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι. Όταν έχουν πάψει πλέον να κάνουν όνειρα για το μέλλον!

Έχουμε ανάγκη από σίγουρες αποφάσεις χωρίς θα και μπορεί! ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΚΆΝΤΕ Ό,ΤΙ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΕΓΏ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΉΛΙΚΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝΕ ΌΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΠΑΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΟΛΌΚΛΗΡΗΣ ΓΕΝΙΆΣ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΤΟ ΠΙΑ!!

 

 

Μαθήτρια Γ' Λυκείου

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Πότε ανοίγουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια: Αυτά είναι τα τελευταία σενάρια

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

σχετικά άρθρα

Σκέψου να σ’ έλεγαν Σοφία σκέτη
Σκέψου να σ’ έλεγαν Σοφία σκέτη
Σκέψου να σ’ έλεγαν Σοφία και να ήσουν σερβιτόρα, ταμίας στο σούπερ μάρκετ, εργάτρια στο κονσερβάδικο, υπάλληλος στο παπουτσάδικο, νεαρά δημοσιογράφος
Σκέψου να σ’ έλεγαν Σοφία σκέτη
Νομοσχέδιο ΑΕΙ: Κινητοποίηση φοιτητών και στην Ξάνθη σήμερα
Νομοσχέδιο ΑΕΙ: Κινητοποίηση φοιτητών και στην Ξάνθη σήμερα
Ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης συμμετέχει σήμερα στην κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων που...
Νομοσχέδιο ΑΕΙ: Κινητοποίηση φοιτητών και στην Ξάνθη σήμερα