Σε βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η 30χρονη Κιάρα Τζακόνις να περπατάει σε ένα σοκάκι μαζί με τον φίλο της, κρατώντας τις αποσκευές τους, όταν ξαφνικά ένα άγαλμα προσγειώνεται επάνω στην άτυχη κοπέλα.
Μάλιστα, ακούγεται η στιγμή που το άγαλμα πέφτει στο κεφάλι της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έριξαν παιδιά που βρίσκονταν στο σπίτι.
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Κιάρα βρισκόταν στην Ιταλία για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Όμως τίποτα δεν προμήνυε ότι θα έβρισκε έναν τόσο φρικτό θάνατο.
Μετά τον τραυματισμό της, η 30χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατέληξε δύο ημέρες αργότερα λόγω των σοβαρών τραυμάτων της.
Στο βίντεο ακούγεται ο ανατριχιαστικός ήχος που έκανε το άγαλμα όταν χτύπησε στο κεφάλι την κοπέλα, ενώ περπατούσε με τον σύντροφό της.
Ως πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, εξετάζεται το άγαλμα να έριξαν δύο παιδιά από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ