Σε μια προκλητική δήλωση, προσπαθώντας να διαχύσει τις ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, προχώρησε η υποψήφια ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Βίκυ Φλέσσα.
Ειδικότερα, σε εκδήλωση στον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας στις 14 Απριλίου, η κ. Φλέσσα τόνισε μεταξύ άλλων πως στα Τέμπη «τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί» .
Όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε το τοπικό npress.gr, η Βίκυ Φλέσσα, αναφερόμενη στις διαχρονικές παθογένειες του ελληνικού κράτους, είπε ότι «το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτιτους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!
Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν
Alfavita Newsroom