τέμπη
Πρόκειται για τον ένατο κατηγορούμενο

Με εγγύηση ύψους 900.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του για τη σύμβαση «717» για τη σηματοδότηση και την τηλεδιοίκηση στο σιδηροδρομικό δίκτυο ένας ακόμα κατηγορούμενος.

Πρόκειται για το ένατο υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ που απολογήθηκε ενώπιον της Ευρωπαίας ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα και της εντεταλμένης Ευρωπαίας εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, που κατά τις αρχές συνδέεται με την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Είναι η δεύτερη φορά που ανακρίτρια και εισαγγελέας επιβάλλουν εγγυοδοσία 900.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εγγυοδοσία από 500.000 ευρώ ως και 900.000 ευρώ. Μόνο σε έναν κατηγορούμενο επιβλήθηκε χαμηλότερη εγγύηση που έφτασε τα 10.000 ευρώ.

Όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ασκήσει νόμιμο δικαίωμά τους και έχουν καταθέσει προσφυγές ζητώντας τη μείωση της εγγυοδοσίας ή την αντικατάστασή της με άλλο περιοριστικό όρο, αφού εναλλακτικά έχουν προθεσμία μόλις 15 ημερών για να καταθέσουν τα υπέρογκα ποσά, αλλιώς θα πρέπει να προφυλακιστούν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα