Κερί αναμμένο
Eίχε αρχίσει να αισθάνεται άσχημα πριν από δύο χρόνια περίπου και πίστευε ότι είχε καρκίνο του εντέρου τετάρτου σταδίου

Τέλος στη ζωή του έβαλες ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του York στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς πίστευε ότι πάσχει από καρκίνο, αλλά διαπιστώθηκε ότι ήταν απολύτως υγιής.

Ο 18χρονος Charles Henry Johnson δεν έκανε παρέα με τους νέους του συγκάτοικους μία ή δύο ημέρες αφού ξεκίνησε το πρώτο έτος σπουδών του, λέγοντάς τους ότι ακόμα ξεπακετάριζε.

Αλλά όταν ο πατέρας του επικοινώνησε με το πανεπιστήμιο, ανήσυχος καθώς δεν είχε νέα από τον γιο του, ο φοιτητής πληροφορικής βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του με τις τσάντες του ακόμα γεμάτες.

Σε σημειώσεις που βρέθηκαν στο δωμάτιό του, ο φοιτητής της Πληροφορικής ανέφερε ότι είχε αρχίσει να αισθάνεται άσχημα πριν από δύο χρόνια περίπου και πίστευε ότι είχε καρκίνο του εντέρου τετάρτου σταδίου που είχε εξαπλωθεί στο στήθος και τον εγκέφαλό του.

Τον βρήκαν στο δωμάτιό του

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Charles είχε προβεί σε αυτοδιάγνωση λέγοντας ότι η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη.

Όμως, η νεκροψία διαπίστωσε ότι τα όργανά του ήταν απολύτως υγιή και ο εγκέφαλός του ήταν φυσιολογικός, χωρίς ίχνη καρκίνου.

Η Άλισον Νόρτον, βοηθός ιατροδικαστής στο Γιορκ, κατέθεσε ότι οι σημειώσεις του φοιτητή και οι καταχωρήσεις του online «έδειχναν ότι είχε πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει, αντί να υποφέρει από μια ασθένεια που πίστευε ότι είχε».

Είχε δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη

Ο Charles, ο οποίος μεγάλωσε σε μια φάρμα στο Spalding του Lincolnshire, λέγεται ότι ήταν «ευτυχισμένος που ξεκίνησε το πανεπιστήμιο» αφού τελείωσε το σχολείο με εξαιρετικούς βαθμούς στα μαθηματικά, τη φυσική και την επιστήμη των υπολογιστών. Είχε σχέδια να γίνει μηχανικός υπολογιστών.

 Ωστόσο, είχε προηγουμένως παραπεμφθεί στις τοπικές υπηρεσίες υποστήριξης ψυχικής υγείας στην πόλη του, τον Σεπτέμβριο του 2021, οι οποίες τον συμβούλεψαν να μειώσει τον χρόνο που περνούσε στο διαδίκτυο.

Όταν ο πατέρας του επικοινώνησε με το πανεπιστήμιο στις 20 Σεπτεμβρίου, ανησυχώντας καθώς δεν είχε νέα από τον γιο του, δύο υπάλληλοι ασφαλείας στάλθηκαν στο δωμάτιό του στις 11:00 το πρωί. Αφού δεν έλαβαν απάντηση, μπήκαν και βρήκαν το άψυχο σώμα του νεαρού ξαπλωμένο στο κρεβάτι του.

Ως αιτία θανάτου εκτιμάται η ασφυξία, αν και ο τρόπος που επήλθε δεν είναι ξεκάθαρος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει «επιτερπής»

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...