σατανισμος
Ανατριχιάζει η μητέρα του που τον βρήκε κρεμασμένο

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα το «Φως στο Τούνελ» για τον 19χρονο φοιτητή, Νικόλα Ντουρτουρέκα, ο οποίος είχε βρεθεί κρεμασμένος στην ντουλάπα του δωματίου του από την ίδια του τη μητέρα, στις 14 Ιουλίου 2022, στα Σπάτα.

Η μητέρα του φοιτητή δεν σταμάτησε να ψάχνει την αλήθεια για το πώς ο γιος της οδηγήθηκε σε αυτό το τραγικό τέλος. Η ίδια εντόπισε «ύποπτα» σύμβολα και μηνύματα στο ημερολόγιο του, μαύρα και λευκά κεριά και πεντάλφες. Ένα σκηνικό σατανιστικής τελετής που φέρεται να προηγήθηκε του θανάτου του.

«Υπήρχε ένα μαύρο κερί στη μέση της τραπεζαρίας μισο-λιωμένο και δεξιά και αριστερά υπήρχαν δυο βαζάκια με ένα μαύρο και ένα λευκό κερί. Πιο δίπλα υπήρχε ένα πιατάκι με σχηματισμένη μια πεντάλφα. Κάτω από την τραπεζαρία είχε πέσει και είχε καεί ένα καρβουνάκι. Το προηγούμενο βράδυ δεν υπήρχε αυτό.

 Ίσως το έκαναν στην τραπεζαρία, γιατί εκεί μπορούσαν να κάτσουν ένα με δυο άτομα και γύρω γύρω υπάρχουν καθρέφτες που χρησιμοποιούνται σε τέτοιου τύπου τελετές, από όσα έμαθα μετά…», ανέφερε η μητέρα του 19χρονου στο «Φως στο Τούνελ».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι το τελευταίο διάστημα ο Νικόλας είχε γίνει αρνητικός με την παρουσία εικόνων και ότι κάποιος τον είχε μπλέξει λόγω του ευάλωτου χαρακτήρα του και της αγνότητας του. Πιστεύει ότι θα μπορούσε πίσω από αυτό το μυστήριο να κρύβεται μια γυναίκα, στην οποία έκανε έκκληση, να μιλήσει για όσα ξέρει.

«Όταν βρήκα τον Νικόλα ήταν γυμνός και κρεμασμένος με τα χέρια του πολύ σφιχτά δεμένα πίσω από την πλάτη του. Είχαν χρησιμοποιηθεί μαύρα κορδόνια από αθλητικά παπούτσια που δεν έχω δει ξανά πουθενά».

Μέσα στο δωμάτιο παρατήρησε και κάτι άλλο που την παραξένεψε, μια αφύσικη ακαταστασία, την μπαλκονόπορτα του κλειστή και το παράθυρο του ανοιχτό.

«Ήταν κάτι που δεν το συνήθιζε ο Νικόλας μου. Ακριβώς έξω από το παράθυρο υπάρχει μια σκάλα που οδηγεί στο μπαλκόνι και αν κάποιος ήθελε να φύγει θα μπορούσε να το κάνει από εκεί. Δεν είναι κάτι δύσκολο…», είπε χαρακτηριστικά.

Συγκλονίζει η μαρτυρία της φίλης του

Η φίλη που ήταν κοντά του και μιλούσαν καθημερινά οχτώ με εννέα φορές την ημέρα ανέφερε στο «Τούνελ» όσα συνέβαιναν τελευταία.

«Μου έλεγε ότι πιεζόταν και ήθελε να τα έχει όλα τέλεια. Τον ένοιαζε να κάνει τη μαμά του ευχαριστημένη…».

«Ο Νίκος πίστευε στον σατανισμό. Γενικά πίστευε στα παραφυσικά. Του άρεσε αυτό το πράγμα, ενώ εγώ δεν το ακολουθούσα. Αν παρατηρήσετε στην κοινωνία μας πλέον υπάρχουν παιδιά, εγώ ξέρω πολλά, που κάνουν ακόμα και τον Σατανά τατουάζ. Ό,τι αρέσει στον καθένα», είπε στην εκπομπή δίνοντας κι άλλες σχετικές λεπτομέρειες.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιάννης Καλλιάνος
Νέα ανάρτηση Καλλιάνου στην κηδεία του πατέρα του: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του»
Γιάννης Καλλιάνος: «Η αλήθεια θα λάμψει προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου»
Νέα ανάρτηση Καλλιάνου στην κηδεία του πατέρα του: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του»
kallitexnika_mathimata_art.jpg
«Save Art»: Διαμαρτυρία μαθητών καλλιτεχνικού σχολείου για τα κενά στα σχολεία
Καλλιτεχνική διαμαρτυρία μαθητών «save art» την Κυριακή 28 Απριλίου στις 19:00 στην πλατεία Αριστοτέλους
«Save Art»: Διαμαρτυρία μαθητών καλλιτεχνικού σχολείου για τα κενά στα σχολεία
Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης: 13ος και 14ος μισθός στο Δημόσιο – Ανοιχτό το θέμα της μονιμότητας
«Ο Έλληνας πολίτης πρέπει να αξιολογεί την αποδοτικότητα του Δημοσίου», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Κασσελάκης: 13ος και 14ος μισθός στο Δημόσιο – Ανοιχτό το θέμα της μονιμότητας
Δολοφονία Λυγγερίδη
Απολογίες χούλιγκανς: Ελεύθερος ο ανήλικος αδερφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Δολοφονία αστυνομικού στου Ρέντη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ανήλικος αδελφός του 18χρονου φερόμενου δράστη
Απολογίες χούλιγκανς: Ελεύθερος ο ανήλικος αδερφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία Λυγγερίδη