Ήθελε να βιάσει βρέφος 12 εβδομάδων
71χρονος ήθελε να βιάσει βρέφος 12 εβδομάδων!

Ο 71χρονος Μάρκ Γουάλεϊ από το Μάντσεστερ καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι ετών και οχτώ μηνών. Βρέθηκε ένοχος για την κατηγορία ότι προσπάθησε να βιάσει βρέφος μόλις 12 εβδομάδων!

Ο 71χρονος είχε συλληφθεί στο φουαγιέ ξενοδοχείου στο κέντρο του Μάντσεστερ της Βρετανίας στο οποίο φέρεται να σχεδίαζε να πραγματοποιήσει ότι έκανε.

Όταν συνελήφθη στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι έκαναν λάθος υποστηρίζοντας ότι στο ξενοδοχείο είχε πάει για να συναντήσει τη σχέση του.

Τις βρετανικές αρχές (National Crime Agency) είχαν ενημερώσει για τον 71χρονο Νορβηγοί αστυνομικοί που ανακάλυψαν ότι ο άνδρας είχε συζητήσει το σεξουαλικό «ενδιαφέρον» του για παιδιά κάτω των 12 ετών στην διαδικτυακή πλατφόρμα Wickr.

Στις αναρτήσεις αυτές ο Γουάλεϊ φέρεται να περιέγραψε και την ακραία κακοποίηση που σχεδίαζε ενώ παράλληλα διένειμε και απρεπείς φωτογραφίες παιδιών.

Ήταν στην ίδια πλατφόρμα που ο 71χρονος ήρθε σε επαφή με κάποιο άτομο που του είπε ότι έχει πρόσβαση σε ένα παιδί και στον οποίο ο Γουάλεϊ περιέγραψε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με το Sky News ο 71χρονος ήταν ήδη υπό έρευνα για διανομή πορνογραφικού υλικού παιδιών που είχε εντοπιστεί σε συσκευές του το 2021.

«Ο Μάρκ Γουάλεϊ είναι ένας επικίνδυνος εγκληματίας που είχε ξεκάθαρη πρόθεση να βιάσει ένα μωρό. Τον συλλάβαμε και πλέον θα περάσει πολλά χρόνια στην φυλακή για τα εγκλήματά του» δήλωσε εκπρόσωπος της National Crime Agency.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Δένδιας - Άδωνις Γεωργιάδης
Σκηνικό έντασης στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ: «Κάποιοι πάνε εκεί που μας βρίζουν και όχι στην ΚΟ»
«Γαλάζιες» αιχμές στη συνεδρίαση της ΝΔ: «Κάποιοι θα πάνε και στη σελήνη για να μη μιλήσουν», λέει ο Άδωνις
Σκηνικό έντασης στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ: «Κάποιοι πάνε εκεί που μας βρίζουν και όχι στην ΚΟ»
Πύραυλοι στο Ιράν
Στενά του Ορμούζ υπό πίεση: Το Ιράν κρατάει το 70% των πυραύλων του – Η στρατηγική αντίδραση στις ΗΠΑ
Ιράν και αποκλεισμός Τραμπ: Πόσο ανθεκτικό είναι το καθεστώς – Οι ικανότητες των βαλλιστικών πυραύλων παραμένουν εντυπωσιακές
Στενά του Ορμούζ υπό πίεση: Το Ιράν κρατάει το 70% των πυραύλων του – Η στρατηγική αντίδραση στις ΗΠΑ