ασέλγεια
Χειροπέδες σε τρία άτομα για τον βιασμό του ανήλικου

Ένα φρικιαστικό περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητα, καθώς ένας ανήλικος με καταγωγή από το Πακιστάν κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο ομοεθνής του.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη και η καταγγελία ερευνήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όποτυ ακολούθησε η σύλληψή τους με την αυτόφωρη διαδικασία.

Πρόκειται για έναν 20χρονο κι έναν 32χρονο, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμη ομοεθνής τους που συνελήφθη. Οι δράστες οδηγούνται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 16χρονος απευθύνθηκε στις Αρχές καταγγέλλοντας ότι τη Δευτέρα (16/10) οι τρεις συλληφθέντες τού ζήτησαν να μεταβεί στο διαμέρισμά τους, στους Αμπελόκηπους, για να τους βοηθήσει σε εργασίες.

Όταν ο 16χρονος αρνήθηκε, τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα με χρήση σωματικής βίας, όπου οι δύο εξ αυτών προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει, κατά περίπτωση, την πράξη του βιασμού ανηλίκου από κοινού, όπως επίσης επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κατά συναυτουργία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα