νεκρή αεροδρόμιο
Η σορός της 38χρονης βρέθηκε τρεις μέρες αργότερα έπειτα από παράπονα για μία άσχημη μυρωδιά

Ένα σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ινδονησίας, όταν μία 38χρονη βρισκόταν μέσα στο ασανσέρ και όταν άνοιξαν οι πόρτες βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, το προσωπικό του αεροδρομίου βρήκε τη σορό της Aisiah Sinta Dewi, όταν κλήθηκε να διερευνήσει από πού προερχόταν δυσωδία, τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε στο CNN Indonesia ότι, όταν ελέγχθηκε, ο ανελκυστήρας λειτουργούσε κανονικά. Δεν διευκρίνισε ωστόσο πότε έγιναν οι έλεγχοι. Η σορός της άτυχης έχει σταλεί σε τοπικό νοσοκομείο για νεκροψία.

Το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος δείχνει τις τελευταίες στιγμές της 38χρονης πριν από τη μοιραία πτώση της από το ασανσέρ στο αεροδρόμιο Kualanamu στο Medan, στη βόρεια Ινδονησία, στις 24 Απριλίου. Η ίδια φαίνεται πως μπήκε στον ανελκυστήρα από τις πόρτες και στη συνέχεια πάτησε το κουμπί για τον δεύτερο όροφο.

Όταν έφτασε, οι δεύτερες πόρτες άνοιξαν πίσω της, εκείνη εμφανίστηκε να πατάει ξανά το  κουμπί του ανελκυστήρα, εξακολουθώντας να κοιτάζει προς τις πόρτες από τις οποίες είχε εισέλθει. Συνεχίζει να μιλά στο τηλέφωνο και σπρώχνει τις κλειστές πόρτες, περνώντας μέσα τους και έτσι έπεσε στο κενό.

Το πτώμα της βρέθηκε στον πυθμένα του φρεατίου τρεις ημέρες αργότερα, μετά από παράπονα στο προσωπικό του αεροδρομίου για άσχημη μυρωδιά.

Η οικογένεια είχε ζητήσει από το προσωπικό του αεροδρομίου να την αναζητήσει αφού έχασε την επαφή μαζί της και δεν μπορούσε να τη βρει στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.

Πριν πεθάνει, φέρεται να τηλεφώνησε στην ανιψιά της για να της πει ότι είχε παγιδευτεί.

Ο αδελφός της, Raja Hasibuan, καταγγέλλει την ελλιπή ασφάλεια του ασανσέρ.

«Πρόκειται για ένα αεροδρόμιο διεθνούς επιπέδου. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια πρότυπα ασφαλείας;», δήλωσε. «Η αντίδραση του προσωπικού ήταν κατά πολύ μη ικανοποιητική».

Η αστυνομία ανέκρινε 12 μάρτυρες, μεταξύ των οποίων αξιωματικούς του αεροδρομίου και προσωπικό ασφαλείας.

Οι έρευνες των Αρχών είναι σε εξέλιξη για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διεθνής αγωνία: Αγνοείται 15χρονη Ελληνίδα, ήταν στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά

Ποια καταστήματα ανοίγουν και ποια μένουν κλειστά στις 2 Ιανουαρίου

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βρύση
Ανάκληση βρυσών γνωστής εταιρείας λόγω βακτηρίου – Σύσταση να βράζεται το νερό
Εντοπίστηκε πιθανή παρουσία του Pseudomonas aeruginosa σε συγκεκριμένα μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2025, προληπτικά μέτρα για τους καταναλωτές
Ανάκληση βρυσών γνωστής εταιρείας λόγω βακτηρίου – Σύσταση να βράζεται το νερό
Νίκος Ανδρουλάκης, Νικήτας Κακλαμάνης
Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Κακλαμάνη για τις Ανεξάρτητες Αρχές: «Επιχειρεί να καθοδηγήσει τις διαδικασίες»
Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τον πρόεδρο της Βουλής για «καθοδήγηση των διαδικασιών» και καλεί άμεσα σε Διάσκεψη των Προέδρων εντός Ιανουαρίου
Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Κακλαμάνη για τις Ανεξάρτητες Αρχές: «Επιχειρεί να καθοδηγήσει τις διαδικασίες»
6b8852f9-peripoliko-astynomia.jpg
Απήγαγαν και ξυλοκόπησαν 40χρονο για χρέος 16.000 ευρώ – Τους πρόδωσε το κινητό του θύματος
Ανάβυσσος: Απαγωγή και ξυλοδαρμός 40χρονου για χρέος 16.000 ευρώ – Σοβαρό ποινικό παρελθόν του βασικού κατηγορούμενου
Απήγαγαν και ξυλοκόπησαν 40χρονο για χρέος 16.000 ευρώ – Τους πρόδωσε το κινητό του θύματος
καλοριφέρ
Η σωστή ρύθμιση του θερμοστάτη τη νύχτα: Πώς μειώνετε τον λογαριασμό χωρίς να κρυώνετε
Με απλές καθημερινές κινήσεις και ιδανική θερμοκρασία 19–20°C, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 15% ενέργεια χωρίς να θυσιάσετε την άνεση του...
Η σωστή ρύθμιση του θερμοστάτη τη νύχτα: Πώς μειώνετε τον λογαριασμό χωρίς να κρυώνετε