νεκρή αεροδρόμιο
Η σορός της 38χρονης βρέθηκε τρεις μέρες αργότερα έπειτα από παράπονα για μία άσχημη μυρωδιά

Ένα σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ινδονησίας, όταν μία 38χρονη βρισκόταν μέσα στο ασανσέρ και όταν άνοιξαν οι πόρτες βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, το προσωπικό του αεροδρομίου βρήκε τη σορό της Aisiah Sinta Dewi, όταν κλήθηκε να διερευνήσει από πού προερχόταν δυσωδία, τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε στο CNN Indonesia ότι, όταν ελέγχθηκε, ο ανελκυστήρας λειτουργούσε κανονικά. Δεν διευκρίνισε ωστόσο πότε έγιναν οι έλεγχοι. Η σορός της άτυχης έχει σταλεί σε τοπικό νοσοκομείο για νεκροψία.

Το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος δείχνει τις τελευταίες στιγμές της 38χρονης πριν από τη μοιραία πτώση της από το ασανσέρ στο αεροδρόμιο Kualanamu στο Medan, στη βόρεια Ινδονησία, στις 24 Απριλίου. Η ίδια φαίνεται πως μπήκε στον ανελκυστήρα από τις πόρτες και στη συνέχεια πάτησε το κουμπί για τον δεύτερο όροφο.

Όταν έφτασε, οι δεύτερες πόρτες άνοιξαν πίσω της, εκείνη εμφανίστηκε να πατάει ξανά το  κουμπί του ανελκυστήρα, εξακολουθώντας να κοιτάζει προς τις πόρτες από τις οποίες είχε εισέλθει. Συνεχίζει να μιλά στο τηλέφωνο και σπρώχνει τις κλειστές πόρτες, περνώντας μέσα τους και έτσι έπεσε στο κενό.

Το πτώμα της βρέθηκε στον πυθμένα του φρεατίου τρεις ημέρες αργότερα, μετά από παράπονα στο προσωπικό του αεροδρομίου για άσχημη μυρωδιά.

Η οικογένεια είχε ζητήσει από το προσωπικό του αεροδρομίου να την αναζητήσει αφού έχασε την επαφή μαζί της και δεν μπορούσε να τη βρει στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.

Πριν πεθάνει, φέρεται να τηλεφώνησε στην ανιψιά της για να της πει ότι είχε παγιδευτεί.

Ο αδελφός της, Raja Hasibuan, καταγγέλλει την ελλιπή ασφάλεια του ασανσέρ.

«Πρόκειται για ένα αεροδρόμιο διεθνούς επιπέδου. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια πρότυπα ασφαλείας;», δήλωσε. «Η αντίδραση του προσωπικού ήταν κατά πολύ μη ικανοποιητική».

Η αστυνομία ανέκρινε 12 μάρτυρες, μεταξύ των οποίων αξιωματικούς του αεροδρομίου και προσωπικό ασφαλείας.

Οι έρευνες των Αρχών είναι σε εξέλιξη για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ετήσιο τσεκάπ: Οι εξετάσεις που δεν πρέπει να αναβάλλουμε

Πορτοκαλί φανάρι: Τι λέει ο νέος ΚΟΚ

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολική αίθουσα
Σχολικές Επιτροπές: Το «λουκέτο» που φέρνει οικονομική ασφυξία στα σχολεία
«Σήμα κινδύνου» από την ΕΛΜΕ Πειραιά - Πώς οι Διευθυντές μετατρέπονται σε λογιστές και γιατί η υποχρηματοδότηση οδηγεί σε σχολεία-επαίτες
Σχολικές Επιτροπές: Το «λουκέτο» που φέρνει οικονομική ασφυξία στα σχολεία
Στο μπλόκο της Νίκαιας η Μαρία Καρυστιανού
Στο μπλόκο της Νίκαιας η Μαρία Καρυστιανού: «Θα τα καταφέρετε εάν μείνετε ενωμένοι» (Βίντεο)
«Δεν έχω να πω ημερομηνία, δεν έχω να πω όνομα για το κόμμα» - Στο πλευρό των αγροτών Μαρία Καρυστιανού και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Στο μπλόκο της Νίκαιας η Μαρία Καρυστιανού: «Θα τα καταφέρετε εάν μείνετε ενωμένοι» (Βίντεο)
Τηλέμαχος Κουντούρης
Τηλέμαχος Κουντούρης: Γιατί η πλατφόρμα αναφορών για ενδοσχολική βία και εκφοβισμό πρέπει να καταργηθεί
Η κατάργηση της πλατφόρμας αναφορών δεν σημαίνει ανοχή στη βία. Συνιστά επιστροφή στην ουσία της παιδαγωγικής ευθύνης και στην ενδυνάμωση του...
Τηλέμαχος Κουντούρης: Γιατί η πλατφόρμα αναφορών για ενδοσχολική βία και εκφοβισμό πρέπει να καταργηθεί
Αγρότες με τρακτέρ
Αγρότες: Πρόταση για "απόβαση" στην Αθήνα την Τρίτη με λεωφορεία
Συλλαλητήριο ετοιμάζουν οι αγρότες την ώρα της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Δεν υποχωρούμε, ο αγώνας συνεχίζεται»
Αγρότες: Πρόταση για "απόβαση" στην Αθήνα την Τρίτη με λεωφορεία