νεκρή αεροδρόμιο
Η σορός της 38χρονης βρέθηκε τρεις μέρες αργότερα έπειτα από παράπονα για μία άσχημη μυρωδιά

Ένα σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ινδονησίας, όταν μία 38χρονη βρισκόταν μέσα στο ασανσέρ και όταν άνοιξαν οι πόρτες βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, το προσωπικό του αεροδρομίου βρήκε τη σορό της Aisiah Sinta Dewi, όταν κλήθηκε να διερευνήσει από πού προερχόταν δυσωδία, τρεις ημέρες μετά το δυστύχημα.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε στο CNN Indonesia ότι, όταν ελέγχθηκε, ο ανελκυστήρας λειτουργούσε κανονικά. Δεν διευκρίνισε ωστόσο πότε έγιναν οι έλεγχοι. Η σορός της άτυχης έχει σταλεί σε τοπικό νοσοκομείο για νεκροψία.

Το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος δείχνει τις τελευταίες στιγμές της 38χρονης πριν από τη μοιραία πτώση της από το ασανσέρ στο αεροδρόμιο Kualanamu στο Medan, στη βόρεια Ινδονησία, στις 24 Απριλίου. Η ίδια φαίνεται πως μπήκε στον ανελκυστήρα από τις πόρτες και στη συνέχεια πάτησε το κουμπί για τον δεύτερο όροφο.

Όταν έφτασε, οι δεύτερες πόρτες άνοιξαν πίσω της, εκείνη εμφανίστηκε να πατάει ξανά το  κουμπί του ανελκυστήρα, εξακολουθώντας να κοιτάζει προς τις πόρτες από τις οποίες είχε εισέλθει. Συνεχίζει να μιλά στο τηλέφωνο και σπρώχνει τις κλειστές πόρτες, περνώντας μέσα τους και έτσι έπεσε στο κενό.

Το πτώμα της βρέθηκε στον πυθμένα του φρεατίου τρεις ημέρες αργότερα, μετά από παράπονα στο προσωπικό του αεροδρομίου για άσχημη μυρωδιά.

Η οικογένεια είχε ζητήσει από το προσωπικό του αεροδρομίου να την αναζητήσει αφού έχασε την επαφή μαζί της και δεν μπορούσε να τη βρει στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.

Πριν πεθάνει, φέρεται να τηλεφώνησε στην ανιψιά της για να της πει ότι είχε παγιδευτεί.

Ο αδελφός της, Raja Hasibuan, καταγγέλλει την ελλιπή ασφάλεια του ασανσέρ.

«Πρόκειται για ένα αεροδρόμιο διεθνούς επιπέδου. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια πρότυπα ασφαλείας;», δήλωσε. «Η αντίδραση του προσωπικού ήταν κατά πολύ μη ικανοποιητική».

Η αστυνομία ανέκρινε 12 μάρτυρες, μεταξύ των οποίων αξιωματικούς του αεροδρομίου και προσωπικό ασφαλείας.

Οι έρευνες των Αρχών είναι σε εξέλιξη για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ηλεκτρικά πατίνια
Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στον Ασπρόπυργο: «Να τα σπάσουν όλα τα πατίνια» ξεσπά η γιαγιά του μαθητή
Ασπρόπυργος - Ξεσπά η γιαγιά του 12χρονου: «Να τα σπάσουν όλα τα πατίνια, να μη τα δίνουν σε παιδιά»
Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στον Ασπρόπυργο: «Να τα σπάσουν όλα τα πατίνια» ξεσπά η γιαγιά του μαθητή
syntaxioyhoi_lefta1.jpg
Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν χαράτσι 20% για συντάξεις – Αίτημα για επιστροφή στο 6,67%
Σφοδρές αντιδράσεις εκπαιδευτικών για τα ποσοστά εξαγοράς πλασματικών χρόνων στο Δημόσιο
Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν χαράτσι 20% για συντάξεις – Αίτημα για επιστροφή στο 6,67%
Ευρωπαία Εισαγγελέας, Λάουρα Κοβέσι
ΟΠΕΚΕΠΕ: Καθοριστικός παράγοντας για την ψήφο των Ελλήνων – Κοβέσι σταθερά στην κορυφή της εμπιστοσύνης
Κοβέσι απολαμβάνει υψηλής εμπιστοσύνης – Σκανδαλολογία και εκλογικές προθέσεις στο προσκήνιο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Καθοριστικός παράγοντας για την ψήφο των Ελλήνων – Κοβέσι σταθερά στην κορυφή της εμπιστοσύνης