Μπέιμπι σίτερ
Απειλούσε τον έφηβο με μαχαίρι - Τον διέταξε να φορέσει σουτιέν, φόρεμα και ψηλοτάκουνα

Οι αστυνομικοί αναζητούν μια μπέιμπι σίτερ από το Τέξας που κατηγορείται ότι βίασε ένα 13χρονο αγόρι.

Όσα έγιναν γνωστά προκαλούν φρίκη. Η 41χρονη βίασε τον 13χρονο, ενώ ο δικός της γιος κοιμόταν δίπλα. Μάλιστα διέταξε το θύμα να υπομείνει τη φρικτή κακοποίηση «σαν άνδρας», ενώ τον απείλησε πως θα του κόψει τα γεννητικά όργανα.

Η άρρωστη επίθεση έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2021, αν και η Charlene Kornegay, κατηγορήθηκε για βίαιη σεξουαλική επίθεση σε παιδί αυτή την εβδομάδα.

Ένορκη κατάθεση δείχνει ότι το αγόρι μίλησε σε έναν ψυχοθεραπευτή σχετικά με την τραυματική του εμπειρία τον Μάρτιο του 2022. Ο έφηβος διηγήθηκε ότι βρισκόταν υπό τη φροντίδα της γυναίκας στο Χιούστον στις 11 Ιουλίου 2021, όταν εκείνη τον διέταξε να φορέσει σουτιέν, φόρεμα και ψηλοτάκουνα, αφού βγήκε από το ντους.

Το αγόρι είπε ότι η 41χρονη στη συνέχεια έβγαλε τα ρούχα και τον βίασε στην κρεβατοκάμαρα του γιου της, καθώς εκείνος κοιμόταν.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, το αγόρι ισχυρίστηκε ότι όταν ζήτησε από την Kornegay να σταματήσει, εκείνη απάντησε βάναυσα: «Σκάσε και αντιμετώπισέ το σαν άνδρας». Αφού της ζήτησε να σταματήσει για δεύτερη φορά καθώς του έκανε σεξουαλική πράξη στην μπανιέρα, είπε ότι τελικά συμμορφώθηκε.

Αλλά η Kornegay φέρεται να κράτησε ένα μαχαίρι κοντά στο πέος του αγοριού και να απείλησε να το κόψει αν έλεγε σε κανέναν τι συνέβη. Αγνοώντας την απειλή, ο νεαρός εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του όσα έζησε.

Ο πατέρας του θύματος είπε στις Αρχές όταν ο γιος του του είπε για τη συγκλονιστική κακοποίηση, αρχικά «δεν μπορούσε να το πιστέψει», αλλά πείστηκε αφού ο 13χρονος αποκάλυψε λεπτομέρειες της συνάντησης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεχνητη νοημοσυνη
Το σχολείο γίνεται 3D κόσμος: Το ελληνικό εργαλείο που «σπάει» τους τοίχους της τάξης
Η πλατφόρμα που μεταμορφώνει την εκπαίδευση και κάνει το μάθημα παιχνίδι - Το να μιλάς για τον Παρθενώνα είναι σημαντικό. Το να τον περπατάς μαζί...
Το σχολείο γίνεται 3D κόσμος: Το ελληνικό εργαλείο που «σπάει» τους τοίχους της τάξης
Πρωτομαγιά
Δάσκαλοι στον τοίχο της Καισαριανής, Πρωτομαγιά του 1944. «…Ν’ ανθίσει γέλιο στις ματιές, να λάμψει ο κόσμος όλος…»
Η Πρωτομαγιά του 1944 δεν είναι απλώς άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της Κατοχής
Δάσκαλοι στον τοίχο της Καισαριανής, Πρωτομαγιά του 1944. «…Ν’ ανθίσει γέλιο στις ματιές, να λάμψει ο κόσμος όλος…»
Υπουργείο Παιδείας
Myschool και ΟΠΣΥΔ: Οι διοικητικοί υπάλληλοι απαιτούν συμμετοχή για να μη μείνουν τα έργα… στα χαρτιά
Διοικητικοί υπάλληλοι ζητούν ρόλο στις Ομάδες Εργασίας για την ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του υπουργείου Παιδείας
Myschool και ΟΠΣΥΔ: Οι διοικητικοί υπάλληλοι απαιτούν συμμετοχή για να μη μείνουν τα έργα… στα χαρτιά