τουρκια-σεισμος
Κηρύχθηκε επταήμερο πένθος στην Τουρκία λόγω των φονικών σεισμών που σημειώθηκαν

Συνεχίζονται οι υπεράνθρωπες προσπάθειες για διάσωση εγκλωβισμένων στα συντρίμμια που προκάλεσαν οι σεισμοί οι οποίοι έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία, με τους νεκρούς και στις δύο χώρες να ξεπερνάνε του 2.300, ενώ ο συγκεκριμένος αριθμός αναμένεται να ανέβει ραγδαία.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κήρυξε σε επταήμερο πένθος την Τουρκία και όπως γνωστοποίησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι σημαίες της Τουρκίας θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι τη δύση του ηλίου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου σε όλες τις αντιπροσωπείες της χώρας.

Η ανάρτηση

«Λόγω των σεισμών που σημειώθηκαν στη χώρα μας στις 6 Φεβρουαρίου κηρύχθηκε εθνικό πένθος διάρκειας επτά ημερών. Η σημαία μας θα κυματίζει μεσίστια μέχρι τη δύση του ηλίου της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα μας και σε κτίρια τουρκικών αντιπροσωπειών στο εξωτερικό», έγραψε ο Ερντογάν στο Twitter.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικός δασκάλα σε αίθουσα σχολείου με μαθητές
Υπουργείο Παιδείας: «Άκυρη» πρόσληψη αναπληρώτριας λόγω ορίου ηλικίας – Η απόφαση
Εκτός σχολείου εκπαιδευτικός μετά από έλεγχο δικαιολογητικών - Το σκεπτικό της απόφασης
Υπουργείο Παιδείας: «Άκυρη» πρόσληψη αναπληρώτριας λόγω ορίου ηλικίας – Η απόφαση