Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη στην Ινδία, κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ που γεμίζει με χαρταετούς σε όλες τις πόλεις. Έξι άνθρωποι μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, έχασαν τη ζωή τους.
Παράλληλα, σχεδόν 200 άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης από κοψίματα και πτώσεις ενώ πετούσαν χαρταετούς στο φεστιβάλ Uttarayan στο δυτικό κρατίδιο Γκουτζαράτ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Τα έξι θύματα, μεταξύ των οποίων δύο κορίτσια ηλικίας δύο και τριών ετών καθώς και ένα αγόρι επτά ετών, πέθαναν αφού οι χαρταετοί μπλέχτηκαν γύρω από τον λαιμό τους και τους τον έκοψαν, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο, με τους συμμετέχοντες να πετούν όλοι χαρταετούς από ταράτσες και στέγες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom