κίνα
Η Κίνα παραδέχεται ότι ο αριθμός των θανάτων από κορονοϊό είναι «τεράστιος» και ότι το 70% των 25 εκατομμυρίων κατοίκων της Σαγκάης έχει μολυνθεί

Κινέζοι αξιωματούχοι παραδέχθηκαν ότι ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό είναι τεράστιος. Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές γιατρών στην Σανγκάη το 70% των 25 εκατομμυρίων κατοίκων έχει μολυνθεί.

Υγειονομικοί αξιωματούχοι στην Κίνα μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσαν ότι αυτή την στιγμή στην χώρα υπάρχει αύξηση στους ασθενείς που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και σε όσους έχουν χάσει την ζωή τους από κορονοϊό.

Όμως, παράλληλα προσπαθώντας να ελαφρύνουν το κλίμα, ισχυρίστηκαν ότι δεν συμβαίνει στην Κίνα κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε άλλες χώρες.

Μάλιστα, άσκησαν κριτική και στην απόφαση συγκεκριμένων χωρών να επιβάλλουν περιορισμούς και μέτρα σε όσους φτάνουν στο έδαφός τους από την Κίνα και απείλησαν με αντίποινα.

Τις πρώτες 20 ημέρες του Δεκεμβρίου, η ανώτατη υγειονομική αρχή της κυβέρνησης εκτιμά ότι 248 εκατομμύρια άνθρωποι, που ισοδυναμούν με το 18% του πληθυσμού, προσβλήθηκαν από τον ιό.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός για 311 θέσεις στα Δικαστήρια: ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

Προκηρύξεις Εκπαιδευτικών: Προλάβετε 11 μόρια ΠΡΙΝ τις ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ στον ΟΠΣΥΔ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 12 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα