Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου – Πότε επιστρέφουν οι μαθητές

Κόσμος 0

Η παραλλαγή Όμικρον «διέσχισε» τον Ατλαντικό - Πρώτο κρούσμα στις ΗΠΑ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον στις ΗΠΑ - Άτομο «πλήρως εμβολιασμένο που εκδήλωσε ήπια συμπτώματα, παρουσιάζοντας βελτίωση»

Ένα πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον επιβεβαιώθηκε στις ΗΠΑ, σε ένα άτομο που είχε επιστρέψει από τη Νότια Αφρική, ανακοίνωσαν σήμερα οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές.

Το πρόσωπο αυτό διαγνώστηκε θετικό στην Καλιφόρνια, έγινε γνωστό, σε ένα δελτίο τύπου, από το Κέντρα Πρόληψης και Μάχης κατά των Ασθενειών (CDC).

Το πρόσωπο αυτό «ήταν πλήρως εμβολιασμένο και εκδήλωσε ήπια συμπτώματα, παρουσιάζοντας βελτίωση», συμπλήρωσαν τα CDC.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος