John Schaffer
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο John Schaffer, ιδρυτής της γνωστής μπάντας Iced Earth, ανάμεσα στον όχλο που εισέβαλε στο Καπιτώλιο - «Ψυχολογικός πόλεμος» και όχι πανδημία ο κορονοϊός έλεγε πριν λίγους μήνες

Ανάμεσα στον όχλο που εισέβαλε στο Καπιτώλιο  βρέθηκε και ο τραγουδιστής, κιθαρίστας και ιδρυτής της μπάντας Iced Earth, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ελλάδα.

Ο John Schaffer φωτογραφήθηκε από τον Roberto Schmidt του πρακτορείου AFP και αναγνωρίστηκε από τους φίλους της metal μουσικής.

Ο ίδιος, άλλωστε, είχε δηλώσει στην εφημερίδα Die Welt πως θα δώσει το «παρών» μαζί με τους διαδηλωτές υπέρ του Τραμπ: 

«Θα καταρρεύσουν (σ.σ η εκλεγμένη κυβέρνηση Μπάιντεν). Τα έχουν βάλει με τους λάθος ανθρώπους, πιστέψτε με», είχε δηλώσει, ενώ για το ενδεχόμενο βίαιης διαμαρτυρίας σημείωσε: «Αν κάποιος χρησιμοποιήσει βία εναντίον μας, θα αντιδράσουμε αναλόγως. Δεν το θέλουμε αυτό, αλλά είμαστε έτοιμοι».

«Ψυχολογικός πόλεμος, όχι πανδημία ο κορονοϊός»

Ενδεικτικές, σχετικά με την πολιτική του τοποθέτηση, ήταν και οι αντιλήψεις που εξέφρασε πριν λίγους μήνες για τον κορονοϊό και τα μέτρα προστασίας: «Είναι μια εκστρατεία ψυχολογικού πολέμου ενάντια στους πολίτες, παρά μια σοβαρή πανδημία. Υπάρχει μεγάλος βαθμός εξαπάτησης της κοινής γνώμης» (σ.σ για τους κυβερνητικούς χειρισμούς έναντι του κορονοϊού).

Δείγμα... γραφής των απόψεών του είχε δώσει και στην ελληνική έκδοση του περιοδικού Metal Hammer (τεύχος 12/20).

«Πρέπει να δίνεις προσοχή στα μηνύματα που περνάνε έπειτα από κάθε συνάντηση γκρουπ όπως η λέσχη Mπίλντερμπεργκ, του κλαμπ της Ρώμης και άλλων [...] Υπάρχουν προκαθορισμένα σχέδια για το μέλλον και αν τραβήξουν το σχέδιο τους, μπορεί να πεθάνει μέχρι και το 90% του πληθυσμού της γης. [...]. Δεν πρόκειται να συμμορφωθώ. Τελεία. Προτιμώ να βρίσκομαι έξω στους δρόμους με τα αδέρφια μου, να πάρουμε τα όπλα και να παλέψουμε», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Metal Hammer

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πρόεδρος ΑΣΕΠ κ. Θάνος Παπαιωάννου
Θ. Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): Το ζήτημα των πλαστών πτυχίων έχει λυθεί από το 2013
«Καμπανάκι» από τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ για τις πιστοποιήσεις χαμηλής αξίας – «Αν δεν κάνουμε κάτι, σε λίγα χρόνια μπορεί να πάρει διαστάσεις»
Θ. Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): Το ζήτημα των πλαστών πτυχίων έχει λυθεί από το 2013
ερασμους
Erasmus+ & eTwinning: Ένα αξέχαστο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Τσεζένα της Ιταλίας!
«Επιστρέφοντας στο σχολείο, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρετήσαμε τους Ιταλούς φίλους μας δίνοντας υπόσχεση να κρατήσουμε αυτές τις γέφυρες φιλίας...
Erasmus+ & eTwinning: Ένα αξέχαστο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Τσεζένα της Ιταλίας!