konte
«Vacanze in Italia» το σύνθημα ειδικής εκστρατείας στο πλαίσιο των νέων μέτρων στήριξης της οικονομίας και των πολιτών

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, κατά την διάρκεια συνάντησης με την τοπική αυτοδιοίκηση, τόνισε ότι θα ζητήσει επίσημα από τους Ιταλούς να κάνουν διακοπές φέτος στην χώρα τους για να στηρίξουν την οικονομία της μετά το πρωτοφανές «σοκ» που έχει υποστεί από τις συνέπειες του κορονοϊού, αναφέρει σήμερα ο ιταλικός Τύπος.

Οι αρμόδιοι οργανισμοί ετοιμάζουν, όπως αφήνεται να διαρρεύσει, ειδική εκστρατεία, τόσο για την εσωτερική αγορά, όσο και για το εξωτερικό, με σύνθημα «vacanze in Italia», διακοπές στην Ιταλία.

Στο πλαίσιο των νέων μέτρων στήριξης της οικονομίας και των πολιτών, που αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και τα οποία μπορεί να αγγίξουν και τα πενήντα δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τους αναλυτές, κύρια θέση θα έχει η αρωγή του τουριστικού τομέα.

Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε, τέλος, τα μέτρα αυτά και η διαφημιστική εκστρατεία θα πρέπει να εγκριθούν το γρηγορότερο δυνατόν, ώστε να σταλεί και ένα θετικό μήνυμα σε χώρες της βόρειας Ευρώπης, οι πολίτες των οποίων συνηθίζουν, εδώ και δεκαετίες , να παραθερίζουν στην Ιταλία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

proteini-kai-futikes-ines.jpg
Φυτική ή ζωική πρωτεΐνη; Νέα έρευνα «γκρεμίζει» τον διατροφικό μύθο
Οι ειδικοί καταλήγουν ότι η συνολική ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης έχει μεγαλύτερη σημασία από τον τύπο ή την ώρα κατανάλωσης
Φυτική ή ζωική πρωτεΐνη; Νέα έρευνα «γκρεμίζει» τον διατροφικό μύθο