«Ο πρωθυπουργός είναι κλινικά σταθερός και ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείο Σεν Τόμας στο Λονδίνο». Αυτό δήλωσε εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης για την πορεία της υγείας του Μπόρις Τζόνσον, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Ο εκπρόσωπος είπε ακόμα ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι σε καλή διάθεση.
Νωρίτερα, βρετανικά ΜΜΕ είχαν μεταδώσει ότι ο Τζόνσον ήταν απύρετος και όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης δεν μπορεί να εργαστεί, αλλά είναι σε επαφή με τους συνεργάτες του.
Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει πληροφορίες πως ο Τζόνσον από την ημέρα που διαγνώσθηκε με κορονοϊό μέχρι την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και στην εντατική δεν είχε ούτε μια φορά δεχθεί επίσκεψη από τον γιατρό του όσο ήταν σε καραντίνα, αλλά συμβουλές μόνο μέσω βιντεοκλήσεων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού
Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom