Jack Andrew
Είχε υποδυθεί τον ρόλο του Major Caluan Ematt στην πρόσφατη τριλογία

Ο Άντριου Τζακ, ο οποίος ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως Major Caluan Ematt στο franchise «Star Wars» και ως σημαντικός δάσκαλος διαλέκτων του Χόλιγουντ, πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού. Ήταν 76 ετών.

Η εκπρόσωπος του, Τζιλ ΜακΚάλοου επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση με δήλωσή της στην εφημερίδα Evening Standard, αναφέροντας ότι ο Βρετανός ηθοποιός πέθανε την Τρίτη (31/3) στο Νοσοκομείο του Αγίου Πέτρου στο Σάρεϊ, στο Ηνωμένο Βασίλειο Δυστυχώς, η σύζυγός του, επίσης δασκάλα διαλέκτου, Γκαμπριέλ Ρότζερς δεν μπορούσε να είναι μαζί του τις τελευταίες του στιγμές .

Η σύζυγός του, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα στην Αυστραλία, δημοσίευσε στα social media: «Ο Άντριου Τζακ διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν από δύο ημέρες. Δεν είχε κανένα πόνο και έφυγε ειρηνικά γνωρίζοντας ότι η οικογένειά του ήταν σύσσωμη "μαζί" του».

Η εκπρόσωπός του δήλωσε ότι ο Τζακ Άντριου εξακολουθούσε να εργάζεται πριν από τον θάνατό του, πιο πρόσφατα στην επερχόμενη ταινία Batman του Ματ Ριβς με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

«Ο Άντριου ήταν γεμάτος ζωή - ήταν ψηλός και εντυπωσιακός με τα λευκά μαλλιά που κυμάτιζαν» ανέφερε στη δήλωσή της. «Δεν θα τον προσπερνούσες αν έμπαινε σε ένα δωμάτιο. Εξακολουθούσε να εργάζεται πολύ, προπονούσε επί του παρόντος τον νέο Batman. Λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα που λένε πόσο θα τους λείψει. Η κοινότητά μας έχει χάσει μία από τις πιο λαμπρές και πιο καθαρές φωνές της» υπογράμμισε.

Εκτός από τις εμφανίσεις του στις ταινίες «Star Wars: The Force Awakens» (Η Δύναμη Ξυπνάει) και «Star Wars: The Last Jedi» ο Άντριου Τζακ δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα του Moloch στο «Solo: A Star Wars Story».

Ήταν εξαιρετικά επιτυχημένος ως δάσκαλος διαλέκτου, γνωστός για το έργο του στην τριλογία «Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών» και για τη συνεργασία του με τη Marvel στις μεγαλύτερες επιτυχίες της, «Captain America: The First Avenger», «Guardians of the Galaxy», «Avengers: Infinity War» και «Avengers: Endgame».

Ο Άντριου Τζακ συνεργάστηκε με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στις ταινίες «Chaplin», «Sherlock Holmes» and «Restoration» και με τον Πιρς Μπρόσναν όταν υποδυόταν τον Τζέιμς Μποντ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πολλαπλό βιβλίο
Το υποτιθέμενο «πολλαπλό» βιβλίο αντικαθιστά στην πράξη το μοναδικό σχολικό εγχειρίδιο… με ένα άλλο μοναδικό
Σχολικά βιβλία με… φροντιστήρια και… κρεμάλες: Λάθη, links και εικόνες που προβληματίζουν
Το υποτιθέμενο «πολλαπλό» βιβλίο αντικαθιστά στην πράξη το μοναδικό σχολικό εγχειρίδιο… με ένα άλλο μοναδικό
σεισμός
Προειδοποίηση για μεγάλο σεισμό: Τι λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος για τον Κορινθιακό
«Καμπανάκι» από Γεράσιμο Παπαδόπουλο: «Αντίστροφη μέτρηση για ισχυρό σεισμό στον Κορινθιακό»
Προειδοποίηση για μεγάλο σεισμό: Τι λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος για τον Κορινθιακό