Thumbnail
Νεκρός είναι ο ομογενής που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτι στην Αλβανία, ύστερα από καταδίωξη.

Η Αλβανική Αστυνομία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι ο Κ. Κ. άνοιξε πυρ κατά των ανδρών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων (RENEA) και κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών σκοτώθηκε.

Νωρίτερα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση των αλβανικών αρχών, ο 35χρονος ομογενής, στις 10:00 το πρωί της Κυριακής συγκεκριμένα, πυροβόλησε στον αέρα στο χωριό Βουλιαράτι, κατά τη διάρκεια της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Άμεσα, στο σημείο των πυροβολισμών έσπευσαν οι αλβανικές δυνάμεις ασφαλείας, όπου ο 35χρονος έβαλε κατά των αστυνομικών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός, αλλά τα αστυνομικά οχήματα δέχθηκαν πυρά.

Στη συνέχεια, η περιοχή αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς και ακολούθησε καταδίωξη για τον εντοπισμό του 35χρονου, ο οποίος διέφυγε από το σημείο των πυροβολισμών.

Οι αλβανικές ειδικές δυνάμεις εντόπισαν τον ομογενή και, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας, του ζήτησαν να παραδοθεί.

Ο 35χρονος συνέχισε να πυροβολεί κατά των ανδρών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων, οι οποίοι ανταπέδωσαν με πυροβολισμούς, κατά τη διάρκεια των οποίων ο 35χρονος ομογενής έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά νωρίτερα, ο Έλληνας ομογενής είχε υψώσει ελληνική σημαία στο νεκροταφείο πεσόντων στο Βουλιαράτι. Όταν αστυνομικοί την κατέβασαν πυροβόλησε με καλάσνικοφ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πικρο
Πικροδάφνη στα σχολεία: Γιατί οι ειδικοί του πρασίνου λένε "όχι" στο μαζικό ξερίζωμα που ζητά το Υπουργείο
Οι γεωτεχνικοί τονίζουν ότι, παρά την τοξικότητα του φυτού, τα περιστατικά δηλητηρίασης είναι ελάχιστα (μόλις 4 σε σύνολο 22.000 ετησίως), ενώ...
Πικροδάφνη στα σχολεία: Γιατί οι ειδικοί του πρασίνου λένε "όχι" στο μαζικό ξερίζωμα που ζητά το Υπουργείο
Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ - ΗΠΑ
Μαθητές του Κολυμβαρίου στέλνουν ηχηρό μήνυμα: «Στο μέλλον μας δεν χωράει πόλεμος!»
Από τα θρανία στο μέτωπο της ειρήνης: Οι μαθητές καταδικάζουν τις επιθέσεις στο Ιράν
Μαθητές του Κολυμβαρίου στέλνουν ηχηρό μήνυμα: «Στο μέλλον μας δεν χωράει πόλεμος!»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Γονείς στη Νέα Σμύρνη υπερασπίζονται τους δασκάλους: «Η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης δεν θα περάσει»
«Στεκόμαστε στο πλευρό των εκπαιδευτικών»: Η Ένωση Γονέων καταγγέλλει ΕΔΕ κατά δασκάλων
Γονείς στη Νέα Σμύρνη υπερασπίζονται τους δασκάλους: «Η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης δεν θα περάσει»