Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρουν αλβανικά ΜΜΕ, ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων του αλβανικού μετώπου στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Η αστυνομία την κατέβασε λίγο αργότερα και έτσι o ομογενής άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ.
Δεν έχει ξεκαθαριστεί έως τώρα αν πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών ή στον αέρα, ωστόσο αλβανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι έβαλλε κατά ανδρών των αλβανικών ειδικών δυνάμεων (RENEA).
Ο ομογενής καταζητείται από την αλβανική αστυνομία, ενώ στο σημείο αναμένεται να μεταβούν οι προξενικές αρχές, προκειμένου να μεσολαβήσουν αν αυτό χρειαστεί.
Το Βουλιαράτι (αλβανικά: Bularat) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά χωριά της Άνω Δρόπολης, στη νότια Αλβανία. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 350 μέτρων, απέχει 6 χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και υπάγεται στο νομό Αργυροκάστρου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία παντού (Ανανεώνεται η λίστα συνεχώς)
Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη
Alfavita Newsroom