Thumbnail
Προειδοποιεί τους γονείς για το ενδεχόμενο τραυματισμού

Τίποτε δεν προμήνυε τους φριχτούς πόνους και τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν, όταν μια ηλιόλουστη ημέρα του Σεπτεμβρίου του 2015 η Χέδερ Κερ πήγε στο πάρκο Hecksher της Νέας Υόρκης, για να παίξει με τα 2 της παιδιά.

Βλέποντας τον Μάθιου και την Μίντοου να παίζουν, της φάνηκε καλή ιδέα να πάρει την μικρή στην αγκαλιά της και να πέσουν μαζί στης τσουλήθρα.

Η στιγμή του φριχτού τραυματισμού αποθανατίστηκε, κατά τύχη, από τον άνδρα της ακριβώς την στιγμή που το πόδι της μικρής πιάνεται ανάμεσα στο πόδι της μητέρας και την πλαστική επιφάνεια, με αποτέλεσμα να γυρίσει.

Η μικρή είχε σπάσει την κνήμη της και πέρασε 4 εβδομάδες με γύψο στο πόδι, με τους γιατρούς να την επιπλήττουν για την απερισκεψία, καθώς η πιθανότητα τραυματισμού στην τσουλήθρα, όταν χρησιμοποιείται ταυτόχρονα από 2 άτομα, είναι εξαιρετικά πιθανή.

Ευτυχώς, η μικρή θεραπεύτηκε και σήμερα, 3 χρόνια μετά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. 

Η ίδια η γυναίκα, πάντως ως ελάχιστη «αποζημίωση» ανήρτησε την φωτογραφία για να προειδοποιήσει τους γονείς.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα πάτε με το παιδί σας 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Δεκτό το πολυνομοσχέδιο για την εκπαίδευση από την Επιτροπή – Στην Ολομέλεια για ψήφιση στις 26 Μαρτίου
Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη 26 Μαρτίου, όπου και θα κριθεί η τελική του...
Δεκτό το πολυνομοσχέδιο για την εκπαίδευση από την Επιτροπή – Στην Ολομέλεια για ψήφιση στις 26 Μαρτίου
oykrania_poutin2
Συναγερμός στην Ουκρανία: Μαζικές επιθέσεις και φόβοι για νέα κλιμάκωση
Η χρήση συνδυασμένων επιθέσεων δείχνει μια στρατηγική κλιμάκωσης που στοχεύει τόσο σε υποδομές όσο και στο ηθικό του πληθυσμού.
Συναγερμός στην Ουκρανία: Μαζικές επιθέσεις και φόβοι για νέα κλιμάκωση
Μαθητές με τσάντες
Παιδιά, πόλεμος και «εμπειρίες»: Πού σταματά η γνώση και πού αρχίζει ο προβληματισμός;
Η εξοικείωση με τα μέσα του πολέμου — ακόμη και μέσα από ένα «αθώο» περιβάλλον — μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά απ’ ό,τι φανταζόμαστε.
Παιδιά, πόλεμος και «εμπειρίες»: Πού σταματά η γνώση και πού αρχίζει ο προβληματισμός;