Thumbnail
Έκλεψε την πιστωτική, έβγαλε διαβατήριο και... πετάχτηκε στο Μπαλί

Ένας 12χρονος από το Σίδνεϋ φαίνεται πως είχε θέματα στο σπίτι... Μετά από έναν καυγά με τους γονείς του έπεσε την γιαγιά του να του δώσει το διαβατήριό του, αγόρασε ένα εισιτήριο και πετάχτηκε για διακοπές πολυτελείας στο Μπαλί.

Άρχισε το «πλάνο» του όταν η μητέρα του απαγόρευσε να ταξιδέψει. Βρήκε αεροπορική που να επιτρέπει ταξίδια ασυνόδευτων ανήλικων στο εξωτεριό, έκλεισε εισιτήρια καθώς και ξενοδοχείο από το διαδίκτυο και έφυγε ανενόχλητος.

Την ημέρα της αναχώρησης, είπε στους γονείς του πως πάει στο σχολείο για να πάρει το τρένο και, από εκεί, στο αεροδρόμιο.

Σε όλο το ταξίδι του παιδιού από την Αυστραλία έως το Μπαλί, μόνο ένας υπάλληλος του αεροδρομίου του Περθ σταμάτησε τον 12χρονο, για να του ζητήσει κάποιο έγγραφο που να αποδείκνυε ότι είναι άνω των 12 ετών.   

«Ζήτησαν τη μαθητική μου ταυτότητα και το διαβατήριό μου για να αποδείξω πως είμαι μαθητής γυμνασίου», δήλωσε μετά την επιστροφή του στο A Current Affair.   

«Πάντα ήθελα να πάω σε μία περιπέτεια».   Στο Μπαλί, ο μικρός διέμεινε στο ξενοδοχείο All Seasons, λέγοντας στους καχύποπτους υπαλλήλους ότι σύντομα θα κατέφτανε και η μεγαλύτερη αδερφή του.   

Οι γονείς του αντιλήφθηκαν την απουσία του νεαρού ώρες αργότερα, όταν τους πήραν από το σχολείο του παιδιού για τους ενημερώσουν πως ο μικρός δεν είχε εμφανιστεί στο μάθημα και είχε πάρει αδικαιολόγητη απουσία.    Αναζητώντας τα ίχνη του παιδιού τους, οι γονείς ανακάλυψαν τι είχε συμβεί με την μητέρα του να παίρνει αγχωμένη το επόμενο αεροπλάνο για το Μπαλί.   

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που νιώσαμε όταν μάθαμε πως είχε φύγει», δήλωσε μετά το τέλος της δικής της περιπέτειας, η μητέρα του 12χρονου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νοσοκομείο Κεφαλονιάς
Κεφαλονιά: Ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κινητοποίηση των γιατρών για τη Μυρτώ
Κεφαλονιά: Διευκρινίσεις από τη διοίκηση του νοσοκομείου για τη φροντίδα της 19χρονης
Κεφαλονιά: Ανακοίνωση του νοσοκομείου για την κινητοποίηση των γιατρών για τη Μυρτώ
Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία
Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Το σημείωμα του 14χρονου και τα προειδοποιητικά σημάδια
Αιματοκύλισμα σε σχολείο: Η σκοτεινή προετοιμασία του 14χρονου και η πρόσβαση στα όπλα
Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Το σημείωμα του 14χρονου και τα προειδοποιητικά σημάδια