Thumbnail
Τι συνέβη

Ένας άνδρας, φορώντας μόνο ένα πράσινο τζάκετ, πυροβόλησε και σκότωσε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε τέσσερις ακόμα σε ένα κατάστημα Waffle House κοντά στο Νάσβιλ του Τενεσί νωρίς σήμερα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο ένοπλος εισήλθε στο κατάστημα εστίασης λίγο πριν 3.30 πμ (τοπική ώρα), οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο τουφέκι, τύπου AR-15.

Ο άνδρας «άνοιξε πυρ» κατά των υπευθύνων του καταστήματος, ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter η αστυνομία του Νάσβιλ.

Όπως δήλωσε η αστυνομία στο CNN, ο άνδρας έβγαλε το τζάκετ που φορούσε πριν εγκαταλείψει πεζός το σημείο.

Τουλάχιστον ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη και δεν είναι ακόμα σαφές εάν φέρει και άλλο όπλο. Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι και ένα δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή ίσως να συνδέεται με την υπόθεση αυτή. Οι αρχές επεσήμαναν ότι άνδρας θεωρείται πως είναι ακόμα οπλισμένος και ιδιαίτερα επικίνδυνος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kameres
Έξυπνες κάμερες: 2.500 παραβάσεις σε 4 ημέρες - Φωτογραφίες ντοκουμέντο
Πάνω από 2.500 παραβάσεις κατέγραψαν μέσα σε τέσσερις ημέρες οι νέες «έξυπνες» κάμερες ΑΙ στην Αττική - Φωτογραφίες ντοκουμέντο
Έξυπνες κάμερες: 2.500 παραβάσεις σε 4 ημέρες - Φωτογραφίες ντοκουμέντο