Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ουάσιγκτον

Μπαράζ συναντήσεων με τους επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και ευρωπαϊκών θεσμών θα έχει στην Ουάσιγκτον σήμερα Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 και αύριο Σάββατο, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Χουλιαράκηςπου παίρνουν μέρος στις εργασίες της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ.

Σήμερα θα έχουν συνομιλίες με τον Επίτροπο οικονομικών, τον πρόεδρο του Eurogroup, τον Γάλλο ΥΠΟΙΚ και  πρόεδρο της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας. Αύριο με την Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία εξέφρασε τη στήριξή της στην ελληνική προσπάθεια, ξεκαθαρίζοντας ότι το ΔΝΤ δεν ζητά πλέον άλλες περικοπές δαπανών από την χώρα μας.

 

H Ελλάδα και οι πιστωτές της, μοιάζουν να είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο.

Διαβεβαιώσεις ότι δεν τίθεται θέμα παράτασης του ελληνικού προγράμματος έδωσε ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.

Τα σενάρια για παράταση των μνημονίων διέψευσε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, επαναλαμβάνοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει προληπτική πιστωτική γραμμή.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ
Καιρός: Νέος γύρος αστάθειας με βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ένα νέο κύμα αστάθειας αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα τις επόμενες ώρες και ημέρες, με κατά τόπους...

Καιρός: Νέος γύρος αστάθειας με βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές επηρεάζονται