Thumbnail
Εντείνει την κρίση ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ  

Σε νέες ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας και της Κύπρου εξαπέλυσε το μεσημέρι της Κυριακής ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ.

«Το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας έχει τη δύναμη να εξαφανίσει κάθε είδους "κίνδυνο" στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο υπό οποιαδήποτε συνθήκη και συγκυρία» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός μιλώντας στη διάρκεια των εγκανίων υποβρυχίου τρίτης γενιάς στον Μαρμαρά.
«Κανείς να μην κάνει λάθος υπολογισμούς» συμπλήρωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός με τουρκικά μέσα ενημέρωσης να μιλούν για «τελική προειδοποίηση προς τους Έλληνες».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παραίτηση από δουλειά λόγω Τεχνητής Νοημοσύνης
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος
Σαρώνει το νέο εργασιακό φαινόμενο της «προληπτικής παραίτησης» - Αποκαλυπτικά στοιχεία για το «τέλος του 9-5»
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος